kud u maglu Simoviću Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 jermenski cr7, kačar, jojić, sulejmani fudbalski beograd na vodi
Ted Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) šteta što se Kežman povukao, i on je dolazio jedno 5 godina. sad će i Delibašić ponovo, a tu je i uvek aktuelni Radović. jermenski ronaldo meksičkog porekla i američkog državljanstva deluje kao mačka u džaku. Koja nije reper, jbg. u odnosu na njega i Spalević bi bio pojačanje. Kačar i Sulejmani deluju suludo i nadrealno, Jojić nešto manje. realno, treba očekivati apsolutno ništa. ako se ipak desi da dođe neko ko nije kršina, super. od domaćih igrača, kao što rekoh, Stojiljković deluje kao neko koga bih rado video, i onaj mali iz Vojvodine što ga naš slovenac izuo u 16. Gaćinović beše. tu je i Ivanić, koji deluje zanimljivo. Frajdej me se nije nešto dojmio, nisam siguran da je igrač za veći klub. Edited May 12, 2015 by Ted
Kreator Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 znaci lepo su poceli sa zeljama Sulejmani,Tadic,Jojic, pa onda mi razmisljamo joj kako je lepo. pa da li treba i jojic ako dodju ova prva dvojica? ah slatke muke... i onda ti tresnu jedan reality check: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/272316/Partizan-vraca-Lomica-i-Scepovica (s tim da je lomic ok)
ljakse Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (s tim da je lomic ok) +1 dobar je Lomara, nije džabe odigrao samo 30 tekmi manje od Noja u Rusiji
Kreator Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 +1 dobar je Lomara, nije džabe odigrao samo 30 tekmi manje od Noja u Rusiji dok je igrao u partizanu bio je dobar. bolji je igrac od volkova, s tim da su po seljacizmu otprilike pata karte. sve u svemu mali upgrade. naravno sad ce da se pojavi zoki asov i da kaze " ah da, evo ga ponovo ovaj sto hoce da se vrati, ali samo dok ne dobije prvu ponudu za angazman u inostranstvu pa ce da zbrise sa priprema".
gone fishing Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 lomić je u 2 mandatu bio najbolji igrač sezone, nameštao golove, odlično izvodio kornere i nadavao se golova iz slobodnjaka, bio bi veliko pojačanje za ovaj tim ako ga nije okrnjio zub vremena
ljakse Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ne verujem da je baš toliki ljakse da vreba prvu priliku za strani angažman
twisted Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 ja mislim da nam je lomić samo trošak pored volkova kojeg svi pljujete, a meni je on skroz OK
Kreator Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 scepovica mudro ne komentarises :) mi navijaci partizana svi znamo da je lomic dobar i da tu nema dvojbe, ali scepovic nazad....pa jeboteeeee
Kreator Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) ja mislim da nam je lomić samo trošak pored volkova kojeg svi pljujete, a meni je on skroz OK volkov sigurno odlazi, istice mu ugovor u junu. iz tog razloga se i trazi zamena i spominje lomic kao mogucnost. Edited May 13, 2015 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Sad ce da se spominju svi koij su ikada imali veze sa Partizanom. Neka se spreme Sabalala, Mfela i Ventola pokojni.
Kreator Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 komentari sa ove vesti su najjaci :D manje vise slicno "neeee..." :D http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/272316/Partizan-vraca-Lomica-i-Scepovica/komentari
Muwan Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Uprava je htela Tejga ili barem Boyu ali su oni bili preskupi tako da ćemo CL napasti sa proverenim domaćim talentima. Šćepoviću će u napadu društvo praviti Grubješić.
teacher Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Goga Obradović bi dao dozu preko potrebnog iskustva na napadačkim pozicijama...
Recommended Posts