renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 bolje od vrućine nego od komaraca i ja sam za austorugarsku, naravno
harper lee Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Sta ga sad tupite i unosite zabunu? Sta je falilo Lovcu?
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka.
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 povinujem se kraljice majko inače jeste bre skupo u tom lovcu, obični ćevapi su 700-800 dinara
Frank Pembleton Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja kad bih mogao da stignem a ne znam da li ću biram džakartu! Послато тетејцем
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 što se mene tiče lovcu ništa nije falilo, al valk rekla oće pauljicu. 'oću da joj se ušlihtam. Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka. +1kraljicina se ne porice. vasa zelja je za mene zapovijest, kraljice majko.
gospa buba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 mada se tradicionalno necu pojaviti, zelim da istaknem: ... nego vas prečana... e nek sam dochekala i da ovo vidim
Valk Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Čast mi je ali bolje umesto mene neko ko nije partijski žigosan. Da se ne lažemo. Bojim se da moje boje nisu "in" pa ne bih da to ikad bude teret udruženju.
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) koga boli dupe za boje! neš mi se izvući na žutilo! Edited May 21, 2014 by Queen Mother
luba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 kuku, kako smes valkiro da se ne povinujes majcinim recima.
Recommended Posts