May 21, 201410 yr Author Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka.
May 21, 201410 yr povinujem se kraljice majko inače jeste bre skupo u tom lovcu, obični ćevapi su 700-800 dinara
May 21, 201410 yr Author što se mene tiče lovcu ništa nije falilo, al valk rekla oće pauljicu. 'oću da joj se ušlihtam. Ajmo u Pahuljicu. ja imam mnogo važniji predlog za osnivače udruženja: nautilus kao konsiljere PPP-a valćira kao autorka statuta i generalno aktivistkinja, žena od energije, znanja, a ume i da potegne ako treba neki džak da se prebaci renne čovek od akcije, uvek spreman da pomogne i nahrani, ništa mu nije teško ovo je neopozivo. ja sam kraljica majka i tačka. +1kraljicina se ne porice. vasa zelja je za mene zapovijest, kraljice majko.
May 21, 201410 yr mada se tradicionalno necu pojaviti, zelim da istaknem: ... nego vas prečana... e nek sam dochekala i da ovo vidim
May 21, 201410 yr Čast mi je ali bolje umesto mene neko ko nije partijski žigosan. Da se ne lažemo. Bojim se da moje boje nisu "in" pa ne bih da to ikad bude teret udruženju.
May 21, 201410 yr Author koga boli dupe za boje! neš mi se izvući na žutilo! Edited May 21, 201410 yr by Queen Mother