Jump to content
IGNORED

Удружење Плус Један

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

:lolol: tako nekako osim što je Eras u USA pa će morati da se piči sa Miralemom putem video konferencije.

Mogu ja video linkom da se kao sloba ukljucim pa da pomenem Miralema "onako usput". :D

Posted

ali ostaces nadam se i kada kriza prodje ;)

Ili ne moraš, samo dok uplaćuješ...

Šala mala :)

Posted (edited)

necemo se samo jednom nalaziti :)

dok ne stigne udruzenje i racun, mozemo svaki dan da odredimo neko vreme u nekoj kafani za skupljanje para.

eto šta je pametna žena. :wub:

jel neko pitao harpera da li bi se uključio međ osnivače (il kako se to već zove)? čovek ima kilometre iskustva sa ovim stvarima, trebalo bi tu i 1 iskustvo, pored dobre volje. 

+ opet nisam pazila na času, sad uđoh u kuću, pa da pitam, da ne čitam sad markove konake: jel može nekako da se izbegne nvo prefix na koji su svi kod nas alergični :D i ubudžite negde i organizaciju i sprovođenje projekata, fundraising i takve stvari da bi moglo da se širi eventualno u nekom trenutku, da se skupljaju pare i sa strane i pomaže gde treba. a? 

Edited by Queen Mother
Posted

mislim da u srbiji ne mogu da raspolazu novcem sa paypala

skrill :)

moze i payoneer. i oni izdaju mastercard karticu, a rade i sa usa (za razliku od skrill-a)

Posted

e, super :). zar skrill ne radi sa usa? skandalozno!

Posted

+ opet nisam pazila na času, sad uđoh u kuću, pa da pitam, da ne čitam sad markove konake: jel može nekako da se izbegne nvo prefix na koji su svi kod nas alergični :D i ubudžite negde i organizaciju i sprovođenje projekata, fundraising i takve stvari da bi moglo da se širi eventualno u nekom trenutku, da se skupljaju pare i sa strane i pomaže gde treba. a? 

NVO prefiks je neformalni deo paketa kada želiš da budeš udruženje građana u formalnom smislu. 

Mi smo udruženje građana..... aaaaaa, znači nevladina...Tako to ide. Ali, suštinski, ne vidim smetnju bar u početku. Za ozbiljnije od udruženja mora se imati ozbiljnije zaleđe :)

Mada, pitanje je ko je trenutno nepopulariji, nevladine organizacije ili fondovi. Najveća zamerka, što se tiče javnosti (ovakve retardirane kakva je), u pogledu nevladinih organizacija se odnosi na poreklo prihodne strane, dok se kod fondova sumnja usmerava ka rashodnoj strani. 

Posted

^

Au, kako će to rirku da iskoristi.  :fantom:

Posted

cetvrtak je idealan dan za birokratiju i pare. pay attention and you'll see

Posted

offtopic

ManicMiner!!!

najjaci nick!!!!!!!!

.. i igrica -_-

nastavite dalje sada

Posted

ima saglasnih?

ja sam saglasna jos od akcije za azilante :)

Posted

nisam bila na tom času :D

Posted

moze i payoneer. i oni izdaju mastercard karticu, a rade i sa usa (za razliku od skrill-a)

Meni pionirka nije radila na pos terminalima, a dizanje sa bankomata je bila čista pljačka...

Posted

Meni pionirka nije radila na pos terminalima, a dizanje sa bankomata je bila čista pljačka...

dobro je onda sto je jos nisam isprobao. :)