Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ako dodje do situacije da neko mora najebati, politicarska govna ce i protivnika spasti robije. to je jedna specificna bagra.
zmanic Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Neće, o njemu brinu rusi. Idu požari za mesec, dva, pokazaće ponovo koliko je bitan.
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 a jbg, ne znam kako to izgleda u obrenovcu na terenu. gradsa opština samo učestvuje u odbrani, nadležnosti glavne su u gradu i ostalim institucijama. malo j drugsčije fsktički u prigradskim opštinama ali su formalne nadležnosti iste i na vračaru i u lazarevcu. jedino što obrenovac ima jkp koje je po planu odbrane od poplava ima mogućnost da učestvuje. sve u svemu gradu je potrebna preciznija definicija šta u vanrednim situacijama rade opštinski štabovi.
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 a jbg, ne znam kako to izgleda u obrenovcu na terenu. gradsa opština samo učestvuje u odbrani, nadležnosti glavne su u gradu i ostalim institucijama. malo j drugsčije fsktički u prigradskim opštinama ali su formalne nadležnosti iste i na vračaru i u lazarevcu. jedino što obrenovac ima jkp koje je po planu odbrane od poplava ima mogućnost da učestvuje. sve u svemu gradu je potrebna preciznija definicija šta u vanrednim situacijama rade opštinski štabovi. svaka cast. objasnio si kao da si politicar.
keitel Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 a jbg, ne znam kako to izgleda u obrenovcu na terenu. gradsa opština samo učestvuje u odbrani, nadležnosti glavne su u gradu i ostalim institucijama. malo j drugsčije fsktički u prigradskim opštinama ali su formalne nadležnosti iste i na vračaru i u lazarevcu. jedino što obrenovac ima jkp koje je po planu odbrane od poplava ima mogućnost da učestvuje. sve u svemu gradu je potrebna preciznija definicija šta u vanrednim situacijama rade opštinski štabovi. Cijenim da su nejasne ingerencije jedini razlog zašto Čučković prvog dana nije pušten niz Kolubaru.
kapetanm Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 У ствари можда је и небитно. Мени ће више значити срдачно опхођење његових суграђана кад га виде/дођу под прозор
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 svaka cast. objasnio si kao da si politicar. ne zajebavaj čoveka
freakns Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 У ствари можда је и небитно. Мени ће више значити срдачно опхођење његових суграђана кад га виде/дођу под прозор nece se taj vracati u Obrenovac...
akibono Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 pa bio tamo i Toma i Vučić pred kataklizmu, bio i Mali.... valjda je jasno da je Cucko političar kalibra 'uvek zovnem onog iznad da znam šta radim', ne bi džabe imao onolike upravne odbore zataknute za pojas do sada.... cenim da je bilo tu zivkanja za savete i preporuke....
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 svaka cast. objasnio si kao da si politicar. napisao sam kako jeste
Singer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Televizija pojacano radi na ispiranju mozgova u danima zalosti. Ne moze se ostati ni na jednom kanalu duze od 5 sekundi.
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 napisao sam kako jeste onda su politicari srocili. konfuzno, ali odlicno izgleda u smislu da uvek moze ono niko nije odgovoran.
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) ^^sto, nije valjda da pustaju savremenu klasicnu muziku? Edited May 21, 2014 by morgana
dekki Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Evakuacija se sprovodi na osnovu naređenja nadležnog štaba za vanredne situacije. Један изузетан став из уредбе о спровођењу евакуације који ће омогућити свима да се извуку. Ево целе уредбе, ваљда је поуздан извор http://www.podaci.net/_zakon/propis/Uredba_o_sprovodjenju/U-sevaku03v1122.html
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 opaaa. Blic dobio dnevnu zapovest. samo me zanima od čega je pekao rakiju u maju. možda pravi dobru jagodovaču ili trešnjevaču. ... Predsednik Tomislav Nikolić uz rakiju i pečenje proveo je vikend u Bajčetini dok je Srbija plivala u vodi, saznaje „Blic“. Ali to želi da sakrije. „Tendenciozni“ volonteri sa beogradskog Ušća: Predsedniče, gde si bio za vikend Kako nam je otkrio jedan od saradnika predsednika, Nikolić je još u petak po podne stigao u Bajčetinu. - U subotu od ranog jutra je pekao rakiju „tomovaču“, a u nedelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra - otkriva naš izvor. ...
Recommended Posts