May 21, 201410 yr govno-Vulin Ja baš upalio. Kada vidim da je ta gnjida ministar nečega, dođe mi da se ubijem.
May 21, 201410 yr Na B92 Cuckovic objasnjava da mu niko iz vlade nije rekao da treba ranije da zapocne evakuaciju edit: naravno, napadaju ga iz svojih toplih soba putem drustvenih mreza... tim recima Edited May 21, 201410 yr by nera
May 21, 201410 yr jebem ti sunce, slušam ovog govneta na rts i ne veruje, tv bih razbio Jes vala Vulin diže lestvice odioznosti. Je l' primetio neko da Antić ima isti glas kao St Protić?
May 21, 201410 yr nadležnost za evakuaciju ima sektor za vanredne situacije. Kako to tacno ide, ko je sektor za vanredne situacije?
May 21, 201410 yr nadležnost za evakuaciju ima sektor za vanredne situacije. Nabrojao je sve, uredno sa papira ispred sebe, Srbijavode, Vojvodinavode, ostale vode, vladu, i jos po nekog. Uglavnom, niko od njih ga nije obavestio da evakuaciju treba da zapocne ranije, ne smatra se odgovornim i sve u tom stilu.
May 21, 201410 yr Каже ми рођака: Јел знаш ко ће да доака Алеку? Ја чекам мислим ко зна ко, кад ће она из топа - Мали.
May 21, 201410 yr Ko je trebao da obavesti MUP? Kako ide lanac od onih hidrometeorolga koji isprognoziraju visoku vodu? Pitam jer mi deluje da je Cickovic bio pitan da li da se daje uzbuna ili ne.
May 21, 201410 yr hamlete, kakvi su propisi u cuckovicevoj situaciji, jel trebao da ceka direktive iz grada/republike ili je trebao sam da pozove na evakuaciju i organizuje je?
May 21, 201410 yr HM Zavodi obaveštavaju Centre za obaveštavanje (nekadašnji Centri za uzbunjivanje) a oni su sastavni deo Sektora za vanredne situacije koji su deo MUP-a sa prosečno najvećim platama i najslabije opremljeni tehnikom. Edited May 21, 201410 yr by zmanic