Dark Wader Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Kakva je situacija, ako si odande? Nisam, ali se TE Drmno sve češće pominje... http://boom93.com/info/lokalne-vesti/21497/stanje-u-branicevskom-okrugu-uzivo.html
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 gdje to? onaj neki hidrolog na studiju b kaze da je najgore prosloRts1. Gotovo.Kažu neće biti bolje barem 10-tak dana, a svaki dan može biti katastrofa.
katamaran Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sad cu da vidim da mobilisem i komsiju pa da odemo zajedno.
Milosh76 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 gdje to? onaj neki hidrolog na studiju b kaze da je najgore proslo Na RTS lik iz Srbijavoda kaze da jos 3 nedelje moze da bude kriticno i da tek predstoji frk zbog Dunava...
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sad cu da vidim da mobilisem i komsiju pa da odemo zajedno.spremi se na užasnu organizaciju. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Mil@n Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Kako mi je drago što je lik napušio ovu nadrogiranu jebenu kravetinu, postala je totalni psiho.
keitel Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 gdje to? onaj neki hidrolog na studiju b kaze da je najgore proslo Uhvatio jedan dio razgovora, ljudi izgleda poznaju materiju dobro - uglavnom, voda nema gdje da otiče, bosanske rijeke su na vrhu, uslijed superponiranja Dunava Sava neće opadati još najmanje nedelju dana. Po njihovoj procjeni Obrenovac bar još tri nedelje pod vodom.
katamaran Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 spremi se na užasnu organizaciju. Sent from my iPad using Tapatalk HD Ceo zivot me na to spremaju :) znam gde zivim
nautilus Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 dacic: ucinili smo ono sto se moglo uciniti pa jeba te saren prasac u dupe svinjo nenormalna
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Obrenovac je... Gotov. Frka je za Savu. Ozbiljna. Nadam se da greše.
djeneralche Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Tek nakon par dana havarije doveli su na Rts ljude iz Srbijavoda koji zapravo i znaju nesto. Voditelj slusa, neveruje i dalje prica svoju pricu.
Aće Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 najbolje organizovana odbrana, sveukupno gledajuci, nadam se da nece biti ozbiljnih pizdarija http://www.sirmiuminfo.rs/info.htm
keitel Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Tek nakon par dana havarije doveli su na Rts ljude iz Srbijavoda koji zapravo i znaju nesto. Voditelj slusa, neveruje i dalje prica svoju pricu. Utisak je da djeluju deprimirano i da ne mogu da kažu ono što žele tonom kojim bo to željeli. Mislim da nisu rekli, ali moglo se naslutiti da su mogli da pretpostave sve ovo i ranije.
Recommended Posts