garcia Posted March 26 Posted March 26 12 hours ago, Luther said: Kad zaključe da treba a kada je to pitaj ih sam. 1
Shan Jan Posted March 26 Posted March 26 On 25. 3. 2024. at 13:39, Tsai said: Za siroke mase mozda ali meni izgleda kao odraz potpune nemoci Nama izgleda ali mi smo ipak vise deo neke liberalne Evrope nego Rusija, koja je klasicna autoritativna drzava sa jakom crkvom, gde se LGBT ljudi proganjaju, posticu tradicionalne vrednosti itd... U takvom drustvu je ovo prihvaljtivije i vise je znak da Putin "slusa narod" i radi, uprkos zakonima, ono sto bi i oni radili ovima. No, da imamo nekog Rusa na PPPu verovatno bi bolje znali i ovo moje je nagadjanje. On 25. 3. 2024. at 15:33, smooth.Op said: Meni je i dalje wtf to što su oni uhvaćeni živi. Očekivao bih neko puškaranje do smrti ili tako nešto. Jedino ako su sasuli svu municiju na one nesrećne ljude. Nisu ovo one ISIS kamikaze, svi oni su hteli da prezive. Verujem da se neki nadaju da ce izaci nekad iz zatvora a da li ce tada da nastave borbu ili odu kucama, to ne znam... On 25. 3. 2024. at 20:04, brusli said: Na FSB akademiji redovno gledaju Tarantinove filmove, a onu scenu sa crnjama i aparatom za varenje vracaju vise puta. Jel su pustali Stuck in the middle with you?
dragance Posted March 27 Posted March 27 On 25. 3. 2024. at 17:49, dillinger said: Da vecina zemalja pa I Francuska (slucaj Bataklan) ustreli vinovnike I cao zdrao, opirali se prilikom hapsenja. Zapravo, ni to opravdanje ne postoji, postalo je podrazumevajuce da za njih zakon ne vazi. Najveci WTF ovde je kako su ovu ekipu uopste pohvatali. Malo si se zajebao. Iz Bataklana nisu svi ustreljeni. Završili su na sudu.
dillinger Posted March 27 Posted March 27 3 minutes ago, dragance said: Malo si se zajebao. Iz Bataklana nisu svi ustreljeni. Završili su na sudu. Planere I organizatore da, izvrsioce su postreljali ako se ne varam, I to ne samo na licu mesta
dragance Posted March 27 Posted March 27 5 minutes ago, dillinger said: Planere I organizatore da, izvrsioce su postreljali ako se ne varam, I to ne samo na licu mesta Da malo ne izvrćeš? Neki su se digli u vazduh, neki su ubijeni dok su pucali na pandure. Niko nije “ustreljen”.
Mel Posted March 27 Posted March 27 Ma sad guglam, prichate bezveze, jedan jedini napadach je preziveo originalni napad. To su bili neki klasichni samoubice. Ovom valjda nije detonirao prsluk.
Friend Posted March 27 Posted March 27 On 25. 3. 2024. at 18:49, Luther said: Nije poenta da li CIA ili drugi u US muče, naravno da to rade kad treba. Sta da se radi, kad treba onda mora..
x500 Posted March 27 Posted March 27 1 hour ago, Friend said: Sta da se radi, kad treba onda mora.. Kad se mora, nije ni tesko
Roger Sanchez Posted March 28 Posted March 28 Samo da nešto bitno javim ekipi koja se na PPP javlja iz Sjetlosti Slovenskog Istoka 1
Roger Sanchez Posted March 28 Posted March 28 (edited) 1 hour ago, Otto Katz said: Pa nije PPP антироссийскиj, террористическиj чат. Kako nije, kad očito dopušta teroristima iz 🇧🇮 da slobodno vulgarnoverbalno чатuju protiv ruske veledržave i terorišu sve koji je na PPPu vole Edited March 28 by Roger Sanchez
Vasilij Zajcev Posted March 28 Posted March 28 Sad kad na Kulinarstvu krenu da se otvaraju nove teme..."Recenzije moskovskih restorana", "Bahmutski kotlić", "Volođina šnicla"... @Eleniko ima da prsne ko lajsna! 2
Eleniko Posted March 28 Posted March 28 On 27.3.2024. at 9:49, dillinger said: Planere I organizatore da, izvrsioce su postreljali ako se ne varam, I to ne samo na licu mesta On 27.3.2024. at 9:55, dragance said: Da malo ne izvrćeš? Neki su se digli u vazduh, neki su ubijeni dok su pucali na pandure. Niko nije “ustreljen”. pisao sam već o tome, ima tome dosta kako je promenjen modus operandi u lovu na teroriste, policija puca da ubije, suđenje nikoga ne zanima.
Recommended Posts