Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 678.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

• 4 weeks later...
  • Popular Post

Navaljni je umro u zatvoru u Jamalu
Moskva, 16. februara.

INTERFAKS - Ruska Federalna kazneno-popravna služba za Jamalskonenečki autonomni okrug objavila je smrt Alekseja Navaljnog.

„Dana 16. februara 2024. godine, u popravnoj koloniji br. 3, osuđenik A. A. Navaljni se posle šetnje osećao loše, praktično odmah izgubivši svest“, navodi se u objavi na sajtu odeljenja.

Odmah su stigli medicinski radnici iz ustanove i pozvana je ekipa hitne pomoći.

"Urađene su sve neophodne reanimacije, ali nisu dale pozitivne rezultate. Lekari hitne pomoći su konstatovali smrt osuđenog. Uzroci smrti se utvrđuju", navodi se u objavi.

Navaljni je osuđen za prevaru, kao i po nizu drugih optužbi, uključujući stvaranje ekstremističke zajednice – Fondacije za borbu protiv korupcije (FBK; proglašena ekstremističkom organizacijom u Ruskoj Federaciji i zabranjena). Izdržavao je kaznu od 19 godina zatvora u zatvoru sa specijalnom režimom IK-3 u selu Harp, u Jamalskonenečkom autonomnom okrugu.

https://www.interfax-russia.ru/ural/news/navalnyy-skonchalsya-v-yamalskoy-kolonii (prevod: GT)

Edited by vememah

• Popular Post

jezivo

1976. godište, nije napunio 48.

Meni nikada nije bilo jasno sto se posle onog lecenja od trovanja, vratio u Rusiju????

Imao ženu i dvoje dece.

• Popular Post
5 minutes ago, Arkadija said:

Meni nikada nije bilo jasno sto se posle onog lecenja od trovanja, vratio u Rusiju????

Mislim da je pitanje licnog integriteta, ono sto nedostaje i vlasti i ogromnom delu opozicije. 

To sto se tad vratio, ocito da mu je donelo smrt... I kad tad, mesto u istoriji koje zasluzuje. 

Nemam reci, idioti su su skroz izgubili granicu. 

Edited by barba

Odgovornost je na Putinu. Umro je u zatvoru jer je bio nepravedno osuđen na 19 godina. Slava mu.

16 minutes ago, barba said:

Mislim da je pitanje licnog integriteta, ono sto nedostaje i vlasti i ogromnom delu opozicije. 

To sto se tad vratio, ocito da mu je donelo smrt... I kad tad, mesto u istoriji koje zasluzuje. 

Nemam reci, idioti su su skroz izgubili granicu. 

Pa to. U nemačkoj bi bio živ i na slobodi, ali bez šanse da ikada promeni Rusko društvo.

Nažalost na kraju su ga ubili pre nego je uspeo bilo šta primeniti u Rusiji...

Putin se plaši bilo čijeg glasa.

Kakav “heroj”.

Jel Tucker još u Rusiji?

Mogao bi otići Navaljnome na ispraćaj, reći da nikad dosad nije vidio ljepši i bjeliji pokop 1 kriminalca. Nijedan filthy ni**er u blizini

Edited by Roger Sanchez