Jump to content

Bad Music koncerti

Featured Replies

sad mi pao kamen sa srca, nesto utripovala da je koncert 11.maja i skroz se uspanicila da necu moci da dodjem.uf, dobro je.a za ovu davnu proslost, sramota me i da se setim s kim sam isla. al to bio jedini nacin da me tata i mama puste, mnogo sam mala bila.kuku, kako sam glupa. sad vise ne mogu da se foliram da sam mlada.

Edited by luba

• Author
sad mi pao kamen sa srca, nesto utripovala da je koncert 11.maja i skroz se uspanicila da necu moci da dodjem.uf, dobro je.a za ovu davnu proslost, sramota me i da se setim s kim sam isla. al to bio jedini nacin da me tata i mama puste, mnogo sam mala bila.kuku, kako sam glupa. sad vise ne mogu da se foliram da sam mlada.
pa ti si luda ako ne budes u bg 11. maja - shellac, alo, steve albini!!
pa ti si luda ako ne budes u bg 11. maja - shellac, alo, steve albini!!
pa da, znala sam da je nesto 11. tu sam, ali bojim se da ce dnevni dogadjaji imati primat. mada, mozda ipak da dam otkaz.au, bre.
  • Author
pa da, znala sam da je nesto 11. tu sam, ali bojim se da ce dnevni dogadjaji imati primat. mada, mozda ipak da dam otkaz.au, bre.
bice 1 predgrupa. shellac na bini od 23:00, mozda cak pola sata kasnije.'razboli se' par dana pre toga.

evo, ja cu ti kupim kartu.

bice 1 predgrupa. shellac na bini od 23:00, mozda cak pola sata kasnije.'razboli se' par dana pre toga.
na taj historijski dan, tesko :Dnesto cu da smislim, jedan je stiv.
ako nece ona, ja hocu. :lol:samo da smislim kako da se teleportujem da budem nazad 10-og u podne. <_<
ako nece ona, ja hocu. :lol:samo da smislim kako da se teleportujem da budem nazad 10-og u podne. <_<
to je prejaka muzika za curice :P ne vadim se, kupicu i tebi kartu.
to je prejaka muzika za curice :P ne vadim se, kupicu i tebi kartu.
avionsku? :rolleyes:
dzentlmen :wub: al je greska u koracima, frka je za 11, 9. smo sredili :D
  • Author
'razboli se', pa stigni na posao 13. maja.
samo ako vazi jos omladinski popust (?) :P
dzentlmen :wub: al je greska u koracima, frka je za 11, 9. smo sredili :D
ma kupicu kartu i za 11-ti, a Voja ce da podmaze sefa :lol:
ma kupicu kartu i za 11-ti, a Voja ce da podmaze sefa :lol:
sta da podmaze, da kupi, ako treba. daj pet karata. ili pet, ili nijednu. :lol:
sta da podmaze, da kupi, ako treba. daj pet karata. ili pet, ili nijednu. :lol:
sef, kazu, lici na al pacina, ne bi lose prosao :lol:dobro, pet karata, obecana sarma za lanciu, voji sef, a ja cu sebe da njarnujem zbog trola.izvini bad, izvini topiku (topiče?)