Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bad Music koncerti

Featured Replies

Majstorija. Zbog soula pogotof.

• Replies 2.6k
  • Views 291k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Živ je Bad!  

• vladavsnarod
    vladavsnarod

bad music boogaloo #4 subota, 18. jun @ kc grad od 18:00 do ponoci   - bag of dicks - elli de mon - lhd - james leg - endless boogie

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Bade, srećan rođendan, i hvala na koncertima u subotu! Bilo je baš odlično, a trip na svirci Endless Boogieja je bio neponovljiv.

Posted Images

• Author
Majstorija. Zbog soula pogotof.
mislis na d-bombs?
  • 2 weeks later...
  • Author

dakle, sutra vece kapetan (paro)broda - bmfbp!! 60s soul i rnb, malo surf, malo trash rock, '77 punk, malo new wave, puno garage, dancing naked ladies i uobicajene ludorije uz pametnu muziku za pametne ljude. izmedju 23 i 00 samo radio moscow, da se pripremite za nedeljni koncert u skc-u.da, svakako i novi dirtbombs, a i nesto sa starijih albuma. ako me povuku emocije, tj. ako se olesim, pustim i gang of four.

da, svakako i novi dirtbombs, a i nesto sa starijih albuma. ako me povuku emocije, tj. ako se olesim, pustim i gang of four.
Voja ocekuje da cuje Pet shop boys u klubu. Ako te povuku emocije.
  • Author
Voja ocekuje da cuje Pet shop boys u klubu. Ako te povuku emocije.
haha, onda bih morao mnogo da se urnisem. opet, kako senjoru da odbijem muzicku zelju?
  • 2 weeks later...
  • Author

da se malo kurcim:sxswpresszp8.jpg

• Author

dakle, u petak opet ja. bice, kao i uvek, svasta. trebalo bi i par ukrajinki da naidje i sampionskim striptizom ulepsa ionako vrhunsko vece kad vas omrazeni bira mjuzu za dzusku. javila se i izvesna svapska striptizeta, ali njen honorar je preveliki. ukrajinke su znatno jeftinije. 3 po ceni 1 svabice. svabica je svabica, al 3 put je 3 put.

• Author

bilo dobro, spavao do 5 popodne danas. jedino, indie-go deckonja mi greskom (il' namjerom teskom :unsure: ) obrisao celi folder sa 50 giga muzike, pa sam se snalazio pomocu stapa i kanapa. bilo vise riba nego pedera, sto je za svaku pohvalu. sledeceg petka - zika intoxica!!

jel' su pederi karali te ribe? cool.gif

• Author
jel' su pederi karali te ribe? cool.gif
jesu cool.gif
  • 2 weeks later...
  • Author

sutra od 8 pa dok ne odete kucama cetvoronoske - bmfbp i muzika za nerviranje tetreba i ostale boranije.od 23-24 samo zene: 5678's, bellrays, sharon jones, nancy sinatra, zombie kuckica, detroit cobras, april march, come ons, donnas, dusty springfield, irma thomas, koko taylor, gossip itd. pre i posle toga, kao i do sada - S-E-K-S!!

to objasnjava pronadjen CONDOMS3KLEIN.jpg jednom u petak... vazno je da je sigurno. cool.gif

Sta je to, Biomed? Ne vidi se dobro.

Bio je Romed?.

• Author
to objasnjava pronadjen CONDOMS3KLEIN.jpg jednom u petak... vazno je da je sigurno. cool.gif
:lol: a ti li si ih pronasla. ako ih nisi potrosila, vrati veceras. u deficitu sam ;)