I*m with the pilots Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 (edited) Mene je u trecoj prilicno nervirao Jurij koji je ispaljivao sve same nebuloze. Imala sam i utisak da nista nije ni zelelo da se postigne njima, vec da lici kao da on prosipa neku mudrost a u stvari jednostavno lupa. U stvari isto je i sa Vargom, manje vise. Nesto mi inace u toj prici ne stima, Spoiler kako je Juri iz 21. veka isti Juri kao onaj sa pocetka Stazi ispitivanja...? Varga mi je ubedljivo jedan od najjezivijih likova koje sam gledala, ima tu auru smrti oko sebe, sav se streses kada ga vidis (i zamislis sva ona povracanja i raspad tela). Tjulis mi je inace super glumac, za najgrozomornijeg tihog zlikovca u seriji. Nama dvoma je ipak prva sezona najbolja, tj. ta prica tamo. Lesterova transformacija je jedan od najzanimljiviih momenata u njoj, dok gledamo kako se od nekog skoro pa simpaticnog zivotnog gubitnika pretvara u zbilja loseg coveka. Takodje mi je za pohvalu kako je Martin Friman odigrao svoju ulogu, jer on po meni ima nekako vedro lice a ovde je uspeo da mi se bukvalno zgadi do kraja. Edited January 15, 2020 by I*m with the pilots
ToniAdams Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 pa isto kako je i jevrejin lutalica isti vec 2 milenijuma
Mislilac Uskok Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Lester je oduvek bio loš čovek samo je to potisnuo da bi živeo konvencionalnim životom, slično kao profa hemičar u Brejking Bedu.
Mil@n Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 2 minutes ago, 3opge said: treca je do bola losa. + jebeno beskonačno, dobro je neko rekao.
Ratamahatta Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 On 4.12.2019. at 9:13, Zico said: Mladi V.M. Varga i Rodni Troter zajedno u bendu. Mental Miki!
mraki Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Krenula 4. sezona, pustili dve epizode za početak. Gledao neko? Ja ću ipak sačekati da se nakupi, mnogo mi sladje kad odgledam celu sezonu odjednom...
J-♣ Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 baš tako, odgledao prvu epizodu i shvatio da je serija (kao i prošle) za u cugu za sada je rano za ocenu; obećavatm
maheem Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Pogledao prvu, intro sadržaj, nurse Mayflower obećava. Nemam strpljenja da sačekam da se nagomila. 1
Indy Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Gledam po par epizoda zaredom (mnogo mi da čekam kraj sezone)... Nisam oduševljen, ali istrajavam.
ToniAdams Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 fina sezona, malo slabija od trece a bolja od prve. rang druge, da kazem.
ToniAdams Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Just now, Joe D said: dosta koenovska. jel izasla poslednja? mislim danas da treba biti premijera
Recommended Posts