Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)

a ko je ovaj momak gluvi ? on se pojavio na pocetku sezone ?

bilo ga je dosta u prvoj sezoni, plaćeni ubica

Edited by copkillah
Posted

jao hvala  :heart:

i spicu su naostrili nekako posebno u 8

Posted (edited)

Bio i u II sezoni  :)

i u 1.oj (sad gledam) 

EDIT. Oops vec receno.

Edited by Indy
Posted

Omiljena scena, svaka cast onom ko ju je vec gifovao. Buba "oprana od greha"  :happy: Epizoda je bila najbolja ove sezone (dosad), imho...

GreenVW.gif

Posted

Ovog Boga™ je i Glorija srela u Los Andjelesu?

Posted

Prva sezona (tek sad ogledao) sjajna. Drugu sam batalio posle 3 epizode, ne svidja mi se sto je u proslosti, a ne svidja mi se ni drvena gluma... skoro karikaturalna (doduse, to je malo vise kao feature nego bug u ovoj seriji, ali mi ovde bas ide uz dlaku.)

Posted (edited)

U drugoj sezoni se gadaju citatima sve u 16, promuklim glasom Gorana Sultanovica.  U trecoj me jedino nervira ovaj debilni "mashed potatoes theory" chief, teska pavicevstina. "It's a glitch, its a glitch" mrsutrilepe.

Edited by Zico
Posted

Hm, Aporia mi je downer posle Ep. 8. Još finale može da ih izvuče (malo). 

Posted

Dajte, druga je odlicna. Ono sto se i u prosloj i u ovoj pojavljuje kao tema je necisto poreklo biznisa, prvobitna akumulacija kapitala i slicno. Gangsteri su ubijali da bi presli u kancelarije i dobili pisacu masinu, a onda opet iz kancelarija nastavljaju da ubijaju, sto vidimo kroz primer cestitoga gospodina Varge.

Posted

Odgledao sam, ipak, i dobra je (bolja od trece, izvesno). Medjutim, dosta sam se "saplitao" na karikature tipa Dodda (kako uspeva uvek da ima istu facu), a i onaj Milic od Macve mi nije bas legao... i kao sto rece Zico, recitacije (Mike Milligan kao Pulp Fiction-ov Jules...) A i ono sa NLO-m sam izignorisao, sta cu, ne razumem sta ce to (osim sto 70-te jesu bile vreme vidjanja letecih tanjura, valjda zbog svog onog LSD-a...)

Posted

Auh, prošlu epizodu moram ponovo da odgledam (bila je toliko nabijena referencama da mi je promaklo svašta...)

Ali, mačkić Ray, koji meni čak i liči na pok. Ray-a  :D ... Ray abides...

fargo-ray-the-cat.gif

Posted

Treca sezona je uzasno jeftino feministicka