copkillah Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 (edited) a ko je ovaj momak gluvi ? on se pojavio na pocetku sezone ? bilo ga je dosta u prvoj sezoni, plaćeni ubica Edited June 12, 2017 by copkillah
Indy Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 (edited) Bio i u II sezoni :) i u 1.oj (sad gledam) EDIT. Oops vec receno. Edited June 13, 2017 by Indy
Indy Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Omiljena scena, svaka cast onom ko ju je vec gifovao. Buba "oprana od greha" Epizoda je bila najbolja ove sezone (dosad), imho...
Indy Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Prva sezona (tek sad ogledao) sjajna. Drugu sam batalio posle 3 epizode, ne svidja mi se sto je u proslosti, a ne svidja mi se ni drvena gluma... skoro karikaturalna (doduse, to je malo vise kao feature nego bug u ovoj seriji, ali mi ovde bas ide uz dlaku.)
Zico Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 (edited) U drugoj sezoni se gadaju citatima sve u 16, promuklim glasom Gorana Sultanovica. U trecoj me jedino nervira ovaj debilni "mashed potatoes theory" chief, teska pavicevstina. "It's a glitch, its a glitch" mrsutrilepe. Edited June 15, 2017 by Zico
Indy Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Hm, Aporia mi je downer posle Ep. 8. Još finale može da ih izvuče (malo).
Malvo Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Dajte, druga je odlicna. Ono sto se i u prosloj i u ovoj pojavljuje kao tema je necisto poreklo biznisa, prvobitna akumulacija kapitala i slicno. Gangsteri su ubijali da bi presli u kancelarije i dobili pisacu masinu, a onda opet iz kancelarija nastavljaju da ubijaju, sto vidimo kroz primer cestitoga gospodina Varge.
Indy Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Odgledao sam, ipak, i dobra je (bolja od trece, izvesno). Medjutim, dosta sam se "saplitao" na karikature tipa Dodda (kako uspeva uvek da ima istu facu), a i onaj Milic od Macve mi nije bas legao... i kao sto rece Zico, recitacije (Mike Milligan kao Pulp Fiction-ov Jules...) A i ono sa NLO-m sam izignorisao, sta cu, ne razumem sta ce to (osim sto 70-te jesu bile vreme vidjanja letecih tanjura, valjda zbog svog onog LSD-a...)
Indy Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Auh, prošlu epizodu moram ponovo da odgledam (bila je toliko nabijena referencama da mi je promaklo svašta...) Ali, mačkić Ray, koji meni čak i liči na pok. Ray-a :D ... Ray abides...
ultra plasticni Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Treca sezona je uzasno jeftino feministicka
Recommended Posts