katamaran Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Famoso mild salsa mi se bas svidela. Blagi slatko kiselo ljutkasti sos lici mi na uncle bens slatko kiseli
katamaran Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) i'm a simple man. I see chilli sauce i haven't tried yet - shut up and take my money Neki Degusta extra hot od leskovackih paprika. Plasticna flasica kao od najobicnijeg kecapa a neki bi i rekli da je ovo u sustini samo ljuti kecap al se meni svidja :) Solidno ljut iako nije bas extra. Taman da na sve ide lepo. Upravo pravim svoj prvi od jolokia. Po ovom receptu al sam deo joloikia zamenio slatkom paprikom i stavio sam kruske umesto nektarina Ako neko naleti na ostale Degusta stvari javljajte gde ima Na ovo sam naleteo u nekoj minijaturnoj radnjici na pijaci i nisam video da ima jos nesto. Edited October 30, 2016 by katamaran
katamaran Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ovaj od jolokia je ispao preukusan. Da ga ne hvalim previse dok ga ne probam na raznim jelima al ne pamtim da mi je neki bio ovako ukusan na probanje. Jos jedno bitno odstupanje od recepta je limunov sok (onaj jeftini iz Maksija) umesto sirceta. Sutra cu jos jedan po ovom receptu al sa savinama.
gospa buba Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 onolike ochi bechile malopre i hudini i ja :(
katamaran Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ima u madjarskoj radnji kod Kalenica. Pre par dana sam kod kineza uzeo nesto ko pistu za tlista dinara veliku teglu. Lepsi i ukus i miris od Piste al mi na prvu probu nije dovoljno zaljutio
banatjanin Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 kinez bolji?! mislim da su ti nepca izgorela od tolikog ljutog :D
Frank Pembleton Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 pa nema sad vishe pishte u merkatoru :o ja u subotu bio i nema!
katamaran Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Kinezi ftw Svratio sam i u onu radnju gde sam onomad za 200 kinti pazario onu ogromnu tegletinu i grdno se razocarao kad sam video da su se dosetili pa mi sad trazili 600 za daleko manju (btw odavno ne videh tog kineza sto je ranije radio) Posle se vratio na onaj trg gde sam uzeo kupus i daikon (btw ovakav kimchi u Koreji nemaju ) i uzeo neku teglu za tlista. Covek je imao i neku vecu za cetlisto pa me je doveo u dilemu al mi on rece da je ovaj ipak bolji. Da nije posten sigurno bi mi preporucio skuplji Mnogo lep i ukus i miris al kad sam ga stavio u nesto nije bas postigao pista effect pa bumo vidli kako ce se tu pokazati.
katamaran Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Pista izgleda samo papricice i so http://www.food.com/recipe/eros-pista-hungarian-chili-paste-489602
gospa buba Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ja u subotu bio i nema!eto! a kod kinezà ljuto za tlista je fenomenalno, ali to je drugachije ljuto od brata pishte. nije uporedivo uopshte ni u jednom smislu. osim drugachijosti -_-
katamaran Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) zhezhe al brzo prodje. Ne preporucujem svilenima al nije ni nesto uzasno ljuto. mada sam junacki stavio samo jednu habu. Sa dve bi vec bilo zeznuto. Edited November 4, 2016 by katamaran
renne Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) .... Edited November 22, 2016 by renne
katamaran Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) Sa sve LG televizorom pozadi... Rene majstor marketinga edit: ona habanero luk salsa iz mog posta iznad je bila odlicna al mi namuci stomak Edited November 22, 2016 by katamaran
Recommended Posts