stoutspectacledbold-head Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Tupavog li nacina za mec izgubiti.Hanliju bezi najnormalnije bacanje Milera i voilà.Smajli 8K danas upakovao u 6 IP i tako ih je rasporedio da mu je sa So lopate utekao jedino Skop.Zobrist cak cetiri BB, s tim je poseldnji bio Int., u 9. Link to comment
theanswer Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Hahaha,kakva zavrsnica u NY. Ovoga se ni Tole ne bi setio :D Link to comment
Teixeira Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Markakisa bio blam da izbaci coveka na kuci... Link to comment
theanswer Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Epski raspad Pitsburga na obe strane Link to comment
Miljenko Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nista neocekivano. Bumgarner je jos jednom pokazao, zasto je trenutno najbolji u rotaciji Giantsa. Nadao sam se, malo ravnopravnijem mecu, no nije bilo nikakve sanse za to nocas. <_< Link to comment
theanswer Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Kakvu sezonu ima Kruz. Tilman strajkautovao side u prvom iningu I onda dva HR da započne drugi. Biće ovo pakao od utakmice. Edited October 2, 2014 by theanswer Link to comment
Miljenko Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Scherzer ne preterano siguran, mada kod walka, nije sudjen ocigledan strike, na 2-2 countu. Kako li ce tek bullpen da nadrlja, ako najbolji starter prolazi ovako. <_< Link to comment
theanswer Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Smirili su se u naredna dva ininga. I dalje deluje da će biti dosta zanimljivo do kraja. Inače nevezano za moj epski promašaj na Oklendu,bila je mnogo dobra utakmica ta u Kanzasu. I ova večeras je dobra. Šteta što se Pit sinoć nije pojavio,mada je bilo uživanje gledati Buma. Link to comment
Krangovo telo Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 (edited) Raspad bulpena detroita, a bogami i 2 greske infilda. Edited October 3, 2014 by Prlapan Link to comment
theanswer Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Miljenko je predvideo :) Link to comment
Miljenko Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Tja. Ponadah se da ce biti dovoljan, dobar nastup Scherzera, no prevarih se. Nista od mojih ekipa, ove sezone. Od Piratesa, nisam ocekivao previse. Detroit nije ulivao previse poverenja, sa ovim nesretnicima iza startera, no nada umire poslednja. Link to comment
theanswer Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Mogli bi Angelsi da se upristoje i povežu dva at-bata ko ljudi Link to comment
Miljenko Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Red bi bio da pogodim jedan playoff mec. Do sada je sve kontra doslo. Nikada nisam voleo small ball timove. Link to comment
theanswer Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Ni ja. Zgadili su mi se protiv Oklenda sa onoliko tajmauta traženih u poslednjem trenutku. Vidim da su i sada par puta to uradili u LA. Ja sam pogodio Baltimore,ali mi ništa ne znači bez ovih. Link to comment
Recommended Posts