ToniAdams Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 primam opklade. kolko znam leju, a znam je valjda ceo njen forumski zivot, ne secam se da je ikad odustala
čekmeže Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Vid ovog, pusti žene kad razgovaraju, da vidimo dokle će...ovaj tvoj upad mi je ko kad se Boro Stjepanović nakašlje u Ko to tamo peva.
trustno1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Vid ovog, pusti žene kad razgovaraju, da vidimo dokle će...ovaj tvoj upad mi je ko kad se Boro Stjepanović nakašlje u Ko to tamo peva. +1 Nevaspitanje.
ToniAdams Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Vid ovog, pusti žene kad razgovaraju, da vidimo dokle će...ovaj tvoj upad mi je ko kad se Boro Stjepanović nakašlje u Ko to tamo peva. jebiga, dugo nije bio ni jedan post o tome kolko sam awesome :(
trustno1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 jebiga, dugo nije bio ni jedan post o tome kolko sam awesome :( A i to je tačno, priznajem da sam opet pomislila "hihihi, baš je duhovit"
Leia Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja imam obavezan dres kod, i imala sam ga na svim poslovima do sada osim na jednom, i osećam se pozvanom da u svoje ime kažem da je on besmislen i da radim ono što smatram da treba u skladu s tim. Na ovoj temi ova stvar je bitna jer je to tema teme (@km mada nije, ali šta mogu kad me je pitala) a ako te interesuje koliko je bitna ova stvar u celokupnosti sveta i života, to ostavljam tebi samoj da proceniš ;) I... ne znam o kakvoj kampanji pričaš? :) pa pitam jel i na svom radnom mestu siris svest o toj poshasti zvanoj dress code, ili cekas da i tamo neko drugi otvori temu? :)
trustno1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nisi baš to pitala, al dobro. U kom smislu da li širim svest? Ne oblačim se u skladu sa dres kodom na svom radnom mestu.
trustno1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Leia, mogla bi i ti da odgovoriš na neko moje pitanje. Do sad si ih skoro sva izbegavala. Evo, samo poslednja dva, na primer: Osim toga, kada bih bila u toj poziciji, misliš da se ljudi u nekoj firmi ne bi odazvali pravilu da umesto zatvorenih cipela od sada leti mogu da nose i sandale? O kojoj kampanji pričaš?
trustno1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Trustno1 muva Tonija! Nije tačno, on mi je drug. Ja muvam keksi krema.
MayDay Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nije tačno, on mi je drug. Ja muvam keksi krema.On je klinac. Muvaj Tonija.
Recommended Posts