Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

U Rovinju ima super šumarak za bicikliranje, ali to nije planina. 

Looking forward this summer :wub:

I super kafic u tom šumarku da se čovek odmori :) 

Posted
16 minutes ago, Lezilebovich said:

I super kafic u tom šumarku da se čovek odmori :) 

Davno sam bila, sad ne mogu da se setim. Ali planiram da obnovim :thumbup:

Posted
1 minute ago, Svemir Zeka said:

Davno sam bila, sad ne mogu da se setim. Ali planiram da obnovim :thumbup:

Punta Cabana se zove ... mozda i ne mislimo na istu šumicu :D 

• Wub 1
Posted
40 minutes ago, Lezilebovich said:

Punta Cabana se zove ... mozda i ne mislimo na istu šumicu :D 

Ta je, pogledala sam na mapi ;)

Sedeće se :tongue:

Posted

Ja sam jednom iznajmio bicikl na zlatiboru i poslali nas gore zicarom. Cenim da je bilo izmedju 14-15h kad smo uzeli bajseve. Dobili smo kratke upute kako da pratimo oznake na stazama i da se spustimo do njih. Za turu treba oko sat, sat ipo, tako je receno. Radno vreme im je bilo do 18h. 

Jedva smo mi dosli  do tih 18h, mozda je bilo i proslo, cekali nas, nisu mogli da zatvore. A mi za to vreme po okolnim brdima, nemos naci ni coveka da pitas, pocelo da grmi..

Imam tradiciju sa drustvom da svake godine odemo u junu na taru, zaovinsko jezero.

4 dana totalne prirode. Bude i kupanja, osim ako nesto ne urade sa jezerom, pa ostane bez vode. Msm da nam se to desilo jednom u  prethodnih 5 godina.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
16 hours ago, Tihajeza said:

Da li je neko letovao ful na planini?

Jahorina je ljeti veliko gradilište, i prekopana u fullu, bio jednom, nikad više. 

Bh planine su neuredjene sto se tice ponude hotela i sl, mozda nije losa opcija rafting Tara, Perućica i sl, ima svega.

Sto se tice zapada proguglaj cijene dolomita u Italiji. Tamo sam bio sa klincem 2016.

Austrija mislim da je preskupa za Sloveniju ne znam. 

Edited by beeva
Posted
20 hours ago, ZSNj said:

Ja sam jednom iznajmio bicikl na zlatiboru i poslali nas gore zicarom. Cenim da je bilo izmedju 14-15h kad smo uzeli bajseve. Dobili smo kratke upute kako da pratimo oznake na stazama i da se spustimo do njih. Za turu treba oko sat, sat ipo, tako je receno. Radno vreme im je bilo do 18h. 

Jedva smo mi dosli  do tih 18h, mozda je bilo i proslo, cekali nas, nisu mogli da zatvore. A mi za to vreme po okolnim brdima, nemos naci ni coveka da pitas, pocelo da grmi..

Imam tradiciju sa drustvom da svake godine odemo u junu na taru, zaovinsko jezero.

4 dana totalne prirode. Bude i kupanja, osim ako nesto ne urade sa jezerom, pa ostane bez vode. Msm da nam se to desilo jednom u  prethodnih 5 godina.

Pa dobro, nije realno da se krece na nesto sto je ipak neka tura gde nikad nisi bio oko 14-15. Ni po gradu ni po planini.

a to za sat, sat i po procene, sta reci... nikad necu zaboraviti na Tasosu pre nekoliko godina i gospojica turisticki vodic koja nam kaze da do Mramorne plaze moze i busem a do dole ima 10, pa onako razmisli ipak 15 minuta.Sipcile smo nizbrdo skoro sat vremena,

Spoiler

a nizbrdo je inace kamenolom iz koga kamioncine non stop izlaze i istresaju mermenrnu prasiniu po nama, morale smo majice na lice da stavimo da disemo samo.

Kad smo ispale dole na plazu ljudi su decu sklanjali od spodoba potpuno prekrivenih mermernom prasinom.

Hocu reci cudo je kad ne istrazis sam nego se oslonis na reci tog naroda iz turistickog sektora.

Posted
On 9. 2. 2025. at 15:46, Svemir Zeka said:

Ta je, pogledala sam na mapi ;)

Sedeće se :tongue:

Zlatni rt (Punta Corrente) - park  šuma, zaštićeno područje,  sjajno mesto za bicikl

https://www.alltrails.com/explore/map/b203-staza-vistrum--3

Prati prvi deo staze koji ide oko Zlatnog rta, drugi deo nije previš zanimljiv

• +1 1