Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Pa to je jbga mene taj let ič ne privlači, pogotovu kad pomislim na skoriji slučaj sa kolegom, pa mi onda i glupo da idem tamo gde je to možda najbolja stvar. Mada su i plažice do jaja... Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
ivy Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 sta je bilo sa kolegom? (vec sam pozalila sto sam piltala jer od tebe se samo neki uzas moze cuti al ajde) Link to comment
Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 sta je bilo sa kolegom? (vec sam pozalila sto sam piltala jer od tebe se samo neki uzas moze cuti al ajde) Ma lisiciji jarak brzi padobran, najgore...Citala si sigurno... Link to comment
ivy Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 a padobran..to je drugo i opasnije i nema veze sa ovim.. mada sve zna biti opasno i setanje ulicom i ustajanje iz kreveta i tusiranje u sopstvenoj kadi... i tako.. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 a padobran..to je drugo i opasnije i nema veze sa ovim.. mada sve zna biti opasno i setanje ulicom i ustajanje iz kreveta i tusiranje u sopstvenoj kadi... i tako.. Naravno... Link to comment
Đipalo Junuz Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Čitam vesti danas, koliko vidim neiskusni Argus se nije snašao u naprednjačkoj tržišnoj utakmici... Link to comment
Đipalo Junuz Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Znae li se čiji je Argus? Link to comment
boshoku Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 ja rezervisah 31.07-03.08 kod vasudevinog svete na bezdanu - jedva čekam Link to comment
halloween Posted June 11, 2015 Author Share Posted June 11, 2015 Znae li se čiji je Argus? Može se saznati, a vrednost te agencije bila je pre izvesnog vremena između 3 i 4 miliona evra. Link to comment
boshoku Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 onaj tata brada (sloba, valjda), je svoj udeo u kon tikiju, navodno prodao za 2 miliona evra... ne tvrdim, tako načuh Link to comment
yolo Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 ici cu u kalabriju pocetkom avgusta na nekih 8-10 dana pa ko ziv ko mrtav ali pre toga moram da uhvatim neko grcko ostrvo da se iskupam i isplivam kao covek uslov je da se mogu zabiti avijonom pravo pod suncobran, ili barem da nije prekomplikovan transfer. sad nesto razmisljam o amorgosu u kombini beg santorini avijon pa onda neki brod ali samo da je manje od 2h do amorgosa. plus osteriti mežrs treba uklopiti ali uvek se može napuniti ranac paštetom Link to comment
MancMellow Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 A što lepo ne odeš negde na Jonska prvo, pa samo preko onda. Znam da trajekt košta, ali košta i aviJon :) Link to comment
boshoku Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 idi u palermo ako možeš - jes transfer s fjumićinija, al imaš plaža u okolini koliko hoćeš, a sam grad je predivan Link to comment
yolo Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) A što lepo ne odeš negde na Jonska prvo, pa samo preko onda. Znam da trajekt košta, ali košta i aviJon :) vidi pametnjakovica, nisam mislio o tome ma ja idem u selo koje se zove rozali odmah iznad scile tj regia, ne zanima me sicilija ovako, ne miksam sic i kal Edited June 11, 2015 by yolo Link to comment
Recommended Posts