Bujodrag Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Bolje da rade i obradjuju period od početka devetnaestog veka do Prvog Svetskog rata. To nam je mnogo značajnije nego mitski Nemanjići.
gospa buba Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 sve nam je znachajno da smo poshteni. ali nismo.sent from bubamoto
hefaca Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 25 minutes ago, Malvo said: UMO nisu TV projekat od nacionalnog znacaja. Nemanjice treba da rade kako treba ili da ne rade uopste. UMO su TV govno bez znacaja i umesto njih je bolje da, i ovako lose, rade Nemanjice ili I svetski rat (koji ce ispasti veci mit od boja na Kosovu).
hefaca Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Otpisani III i Ravna Gora II u jednom "Otpisani na Ravnoj Gori"
hefaca Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Kakav bi to epski spektakl bio kad Prle i Tihi sretnu Drazu
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 kkr tj šolak mogu da bacaju pare na kokvo hoće smeće, u tome je razlika izbetonirati i takovsku i aberdarevu
Marvin (Paranoid Android) Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Ovih dana kada se ponovo pominje ime Radoša Bajića, i to povezanog sa ovakvom umotvorinom, a i danas kad imamo ove užasne vesti da je sudbina Nemanjića neizvesna, mozak mi je odlutao kroz izmaglice sećanja u ona srećna vremena kada je RTS produkcija iznedrivala ovakve brilijante. Na žalost, mrski ljudi su se potrudili da ovaj epski snimak bude skinut sa youtube-a, no pošto sam toliko posvećen i zaludan, vraćam ga u svoje duhovno stanište, za celo PPP pučanstvo. Nema na čemu. Spoiler
teacher Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 6 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ovih dana kada se ponovo pominje ime Radoša Bajića, i to povezanog sa ovakvom umotvorinom, a i danas kad imamo ove užasne vesti da je sudbina Nemanjića neizvesna, mozak mi je odlutao kroz izmaglice sećanja u ona srećna vremena kada je RTS produkcija iznedrivala ovakve brilijante. Na žalost, mrski ljudi su se potrudili da ovaj epski snimak bude skinut sa youtube-a, no pošto sam toliko posvećen i zaludan, vraćam ga u svoje duhovno stanište, za celo PPP pučanstvo. Nema na čemu. Reveal hidden contents teško će neki nemanjići ovo da nadmaše
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 6 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Reveal hidden contents dostojno zlatne ruže montrea
MocaVukotic Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 pa.... ako izuzmemo činjenicu da je sad kasno, jer pare su već potrošene, ovo je odličan potez javnog servisa, ovaj pokušaj demidž kontrola. pokazuje da ipak može javnost da utiče kod ovako blatantnih promašaja, da ne može baš svako sranje da im prođe. možda jednom i budu javni servis.
copkillah Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 12 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ovih dana kada se ponovo pominje ime Radoša Bajića, i to povezanog sa ovakvom umotvorinom, a i danas kad imamo ove užasne vesti da je sudbina Nemanjića neizvesna, mozak mi je odlutao kroz izmaglice sećanja u ona srećna vremena kada je RTS produkcija iznedrivala ovakve brilijante. Na žalost, mrski ljudi su se potrudili da ovaj epski snimak bude skinut sa youtube-a, no pošto sam toliko posvećen i zaludan, vraćam ga u svoje duhovno stanište, za celo PPP pučanstvo. Nema na čemu. Hide contents šta je bre ovo??
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 minijatura iz radoševe ravne gore
Recommended Posts