Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Gostovati kod Šukovića, to bi bilo kao da u Srbiji gostuje kod... Đuke Bizona

Gostovati kod Šukovića, to bi bilo kao da u Srbiji gostuje kod... Đuke Bizona
Od birača nema j...ča

... Shiit has hit the fan

Eto rešenja otkud toliko apstinenata na izborima

Jebote,  dva omiljena lika na istom mestu, suko i dasko! 

isuse, kod šukovića gostovali? :covid19:

volim daška na tviteru, srce mu je na mjestu i kad se presere ali taj šuković zvani šupković je bas dno dna, upravo đuka bizon ili onaj hepijev govnar

ni inače daško o cg nema pojma

Edited by morgana

volim daška na tviteru, srce mu je na mjestu i kad se presere ali taj šuković zvani šupković je bas dno dna, upravo đuka bizon ili onaj hepijev govnar

Ali ga ne sprečava da se o tome autoritativno izjašnjava...

19 minutes ago, morgana said:

ma to mu je blind spot jebi ga, ali sam se 10 minuta smejao kada sam video da je dosao kod suke. 

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

meni to kod njih ne smeta. nekako su tinejdzerski kurceviti, posebno dasko. sto rece @morgana - srce na mestu.

i ne bih voleo da to izgube. da postanu oprezni i ogranice se samo na ono sto znaju. bojim se da bi izgubili emotivnu zicu.

a i nije da ne prihvataju kritiku. sasvim je dovoljno dasku reci gde je i zasto pogresio pa ce se posuti pepelom i izbegavati u buducnosti.

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ma to mu je blind spot jebi ga, ali sam se 10 minuta smejao kada sam video da je dosao kod suke. 

haha, da, covjek je ubijedjen da je na strani antifasista i lupeta da je to strava. ima (najlakse mi je da pratim na tviteru) citava grupa sasvim ok ljudi koji vole da smatraju o crnoj gori o kojoj ama bas nikakve veze nemaju i eto milo im je ok jer su ovi sad stoka cetnicka, a on fini iz partizanske porodice npr. 

@adam, moguce, srcan je i dobar je lik, ali skretali su mu ljudi paznju konkretno na cg i ne da se

Edited by morgana

ima definitivno neko shizenje oko crne gore, pada mu mrak na ochi, shta ga spopada :lolol:

da, a crna gora je idealna tema za pomracenje uma, narocito ako nemas vremena da pratis desavanja. 

4 minutes ago, morgana said:

haha, da, covjek je ubijedjen da je na strani antifasista i lupeta da je to strava. ima (najlakse mi je da pratim na tviteru) citava grupa sasvim ok ljudi koji vole da smatraju o crnoj gori o kojoj ama bas nikakve veze nemaju i eto milo im je ok jer su ovi sad stoka cetnicka, a on fini iz partizanske porodice npr. 

@adam, moguce, srcan je i dobar je lik, ali skretali su mu ljudi paznju konkretno na cg i ne da se

ajao! prezupcio.

ima on te binarne momente kad su cetnici i partizani u prici. sto rece kojot blind spot. a crna gora je prilicno komplikovana kad je to u pitanju.

ja ne zameram al meni je lako, nisam tu. kapiram da neke to moze ozbiljno da ispizdi.

2 minutes ago, morgana said:

Milovcima antifasizam sluzi samo kao smokvin list i nista drugo. Ideoloske fukarcine koje spajaju i zelenu zastavu i 13. juli. 

@adam

ma da bre. ja ne zamjeram nikome ko ne zna, ni sama pojma nemam npr bosnu (dobro, znam ko je negativac) ni makedoniju ali ako ne zna a stalo mu je da iskaze stav to onda jeste problem

Edited by morgana

Just now, MayDay said:

Milovcima antifasizam sluzi samo kao smokvin list i nista drugo. Ideoloske fukarcine koje spajaju i zelenu zastavu i 13. juli. 

pa naravno, eno ljetos su poceli da masu i jugoslovenskim zastavama, nikad do tada. bagra.