Joshua Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 mogu reci da sam postao redovan slusalac. jadan sam i sramota me. ako će ti biti lakše, evo i dijaspora se pridružuje tebi i đuzepeu. tonemo s vama u matici ^_^ bez zezanja sad - ne znam da sam ikad slušala neki radio program i cerekala se naglas. s ovom dvojicom non-stop.
Аврам Гојић Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 ali ja sam razumeo da taj program niko ne slusa?
Joshua Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 malo nisam pratila u poslednje vreme - jel to neslušanje na konto b92 generalno ili na konto uzbudilnika na svim dosadašnjim frekvencijama?
Аврам Гојић Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 na konto Uzbudilnika, imali smo polemiku o tome pre nekoliko strana ovde :) ja malo bockam Teachera
Joshua Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 a to - to sam i ja ispratila, ali sam mislila i da smo zaključili da je tičer izgubio, te položili kamenčinu preko svega :D
sailorman Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja bih samo da ukažem na činjenicu da FB strana Uzbudilnika od prelaska emisije na B92 nije dobila ni 200 novih lajkova. Po stadionskoj računici, to bi značilo da je novih slušalaca otprilike 0.36 :(
Joshua Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 nemoj pliz - znaš kako forum fercera. utapkavanje uvek rezultira povampirivanjem za sve pare ^_^
adam Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 meni su super. a jos sam i saznao da je donka spicek ziva - i jos radi!
zoki Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja ih slušam tek par meseci, današnja seksi sreda najbolja do sad
giuseppe Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Mi veterani znamo da se prilično ponavljaju, ali nam ne smeta, kao što primetih par stranica ranije. Treba ispucati sve fore, ovog puta nation-wide. Žao mi je što nema "Boleeeeee me", ali se nadam da će biti uskoro, i da polagano kreću sa lokalizmima i objašnjavaju ih jedan po jedan. Krenuo je i "Druk na drumu", a nije išao od početka. Bokte, sve znam, ubijte me :(
MayDay Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Pa sta ima veze, tako i ja znam sve fore iz Drzavnog Posla. Uzbudilnik ne slusam bas cesto. Mozda pocnem cesce kad Dasko smanji fore sa izvrtanjem reci. Karmina Buranija i tako to. Daaajjj! Ali skida Tomu i Staniju, original! I, generalno, omiljano mi je zezanje sa vojvodjanskim selima. :D
giuseppe Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Pa šta ako skida Tomu, pa šta?... da neće možda Boris Tadić da skida Tomu? :P
April Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 mogu reci da sam postao redovan slusalac. jadan sam i sramota me. +1 Seksi sreda me def.kupila
Parsons Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 slusam danas prvi put, u velikoj su prednosti, jer ce u svakom slucaju biti bolji od onih prethodnih mamlaza. ok je, nista posebno, ali su malo neprirodni, trema?
Recommended Posts