Jump to content

True detective

Featured Replies

Dobio sam veliku preporuku za taj Trapped, a od druge osobe sam čuo da kvalitet znatno opada kako sezone idu.

Kakvo je tvoje mišljenje?

• Replies 3.7k
  • Views 286.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 23. 1. 2024. at 11:03, Patty Lee said:

100%.

Ja sad jedva čekam treću ep. jer me zanima

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 23. 1. 2024. at 16:03, Milošica said:

Dobio sam veliku preporuku za taj Trapped, a od druge osobe sam čuo da kvalitet znatno opada kako sezone idu.

Kakvo je tvoje mišljenje?

Napiso poust pa se obrisalo :isuse:

Odlicna je prva, druga sasvim solidna, topla preporuka.

Trivija - glavni Glumac iz Trapped je imao sjajnu sporednu ulogu u True Detective 1 :D

On 23. 1. 2024. at 11:03, Patty Lee said:

100%.

Ja sad jedva čekam treću ep. jer me zanima

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

@*edited by mod  edit, @ultra plasticni zapravo

Reveal hidden contents

Edited by Caligula

On 23. 1. 2024. at 12:46, 3opge said:

ova crna probusena je glumacka bukva

Joj, nažalost, da.

@ultra plasticni

Reveal hidden contents

@Caligula Je l da da skulptura malo potseća na
Laokonta sa sinovima

Reveal hidden contents

@Milošica Gledaj sve osim Arctic Circle. To je verovatno najgora skandi noir serija, a potencijalno i najgora serija koju sam generalno gledala. 

@Caligula sad vidim edit. Ja se nadam da nije taj scenario. To je onda malo previše Wind River, nadam se da neće ići u tom pravcu.

Edited by Patty Lee

On 23. 1. 2024. at 12:19, ToniAdams said:

Pizzolatto pokazuje koliko bitno je imati zvučno ime, da se preziva recimo Davies ili Jonson niko ga pored ovih u najboljem slučaju skromnih spisateljskih osobina ne bi upamtio

Takođe, težak jadnik.

spacer.png

On 22. 1. 2024. at 12:54, 3opge said:

cemu je sluzila ona odurna scena gerontoloskog seksa uz urlike opet sa brusom 

Koliko sam shvatio, scena možda pokazuje televizijske standarde seksa sa socijalno angažovanim subliminalnim porukama. Kadar ide uz noge za koje se ispostavlja da su muške, žena - kao i u prethodnoj epizodi - dominira nad muškarcem koji ne uspeva da ispuni svoju polnu ulogu i prerano svrši (edit: muškarac koji je pritom šef ženi koju nije u stanju da zadovolji).

I nije gerontologija nego televizijski uslov potrebnih godina da se ima seks, tek kada se idejama o društvenom odnosu trijumfuje nad prostorom golotinje.

Edited by Ajant23

On 23. 1. 2024. at 17:20, *edited by mod said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Edited by Caligula

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Za sada nije loše. Nemam nikakva veća očekivanja.

Posle duže vremena gledam tv. Ukućani me gledaju u čudu.

da ne čitam svih 226 strana, jel ovo novo sad TD3 sezona ili sam nešto propustio

takođe gde je spram prve sezone, drugu sam počeo da gledam i brzo odustao /nisam neki ekrandžija/...

OK vidim da je TD4, svejedno

ovaj spoiler uvod mi obećava na nivou priče ali je naravno sve stvar realizacije, TD1 ima npr najbolji soundtrack ikada igde, takođe glumci

Reveal hidden contents

@Eleniko Krenula je nova sezona prošle nedelje, dve epizode izašle za sada (biće ukupno 6). 
Iskr, mislim da bih vrv uzela da pratim ovo i da nije pod TD kišobranom jer ima radnju koja se odvija noću + sneg + ledara + negde bogu iza nogu + neka nedefinisana misterija + slaba preglednost u kom god pravcu da se okreneš + izolovanost, preljepo. Music OST za sada shit shitova ali da se izdržati. Dakle, gledaj!

Samo 6? Nisam znao :/