Jump to content
IGNORED

True detective

mammy two shoes

Recommended Posts

Posted

A onaj kadar na kraju

On u džungli? Kao šta Vietnam je kriv za sve?

Posted

Ovo je jedina detektivska serija u kojoj , u finalnoj epizodi, glavni detektivi:

Spoiler

1. Ne savladavaju/hapse nekog negativca (Dekon Frost se potuče sa nekim bajkerima, ali to je totalno nepovezano sa ostatkom radnje).

2. Niti ikoga spasu/ oslobode.

Posted
15 hours ago, Escalade said:

gluma losa, sve ostalo super

nedvojbeno seksi ejogo kad u prividjenju tupi o slucaju pocne da lici na vucica

ipak sam pogledala finale do kraja. kakav jebeni krs :D

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

A onaj kadar na kraju

Spoiler

Pa da

I verovatno odlazi u večna lovišta

Posted
Spoiler

nemamo indicija da umire, nego da gubi razum, onaj kadar lici na apokalipsu danas/srce tame i jakobove ljestve prije svega. cijela sezona je poigravanje sa politickom korektnoscu i nekorektnoscu odnosno uglovima gledanja na istu realnost, sa pricom u tri vremenska toka, uvijek udvojenom u policijsku i knjisku istragu i sad sa posljednje dvije epizode sa relativizovanjem licne price ove male nestale u odnosu na varljivo sjecanje o sebi koje ona vjerovatno ima, a uz sve to i dementnim umom detektiva i pricom tj ceduljom koja se dalje ostavlja na milost i nemilost sljedecoj instanci da je istrazi.

mislim, sranje.

Posted
8 hours ago, broker said:

Ovo je jedina detektivska serija u kojoj , u finalnoj epizodi, glavni detektivi:

Hide contents

1. Ne savladavaju/hapse nekog negativca (Dekon Frost se potuče sa nekim bajkerima, ali to je totalno nepovezano sa ostatkom radnje).

2. Niti ikoga spasu/ oslobode.

Spoiler

Cemu ta tuca sa bajkerima?! Mislim, sta su mu bas oni skrivili i kako je moguce da je nanizao 5,6 likova, a onda onako unakazen od batina laganezi cuga flajku Dzeka koju je nekom silom izneo iz paba.

Hejzova odsutnost u krucijanlom trenutku (kada je nasao odbeglu Parselicu) je valjda trebalo da bude faktor iznenadjenja i fora "zajebali smo vas".

Posted

jebena glupost se glupo i zavrsila.

ipak, sve nadmasuju prizori iz bracnog zivota sa sve karanjem posle ceranja.

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Hide contents

Cemu ta tuca sa bajkerima?! Mislim, sta su mu bas oni skrivili i kako je moguce da je nanizao 5,6 likova, a onda onako unakazen od batina laganezi cuga flajku Dzeka koju je nekom silom izneo iz paba.

Hejzova odsutnost u krucijanlom trenutku (kada je nasao odbeglu Parselicu) je valjda trebalo da bude faktor iznenadjenja i fora "zajebali smo vas".

Ja sam pomislio da je alibi posle ubistva cuvara ali mozda sam i prezupcio.

Posted
3 minutes ago, djeneralche said:

nije to

Posted
45 minutes ago, djeneralche said:

Doduse videli smo sta je Hejz uradio (paljenje odece), ali ne i gde je partner zavrsio. Al' morao bih da vratim i da uporedim frizure :D

Posted

Odgledao poslednju. Koji sam ja sebi kralj :lol:

Izgleda da ga je usralo da napise prvu sezonu, ne kapiram sta bi drugo moglo da bude objasnjenje :isuse: kakvo finale pa jebote.

Ne mogu frizure da im pohvatam

Posted

preterujete. nije tolko sranje

:fantom:

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

preterujete. nije tolko sranje

:fantom:

Meni nije uopšte

Posted

Meni je top bio kraj sa pesmom 'St Jaimes Infirmary", mada vise volim Eric Burdon version!

Posted (edited)
4 minutes ago, rooney said:

Meni je top bio kraj sa pesmom 'St Jaimes Infirmary", mada vise volim Eric Burdon version!

+1

kraj je kidalica po više osnova

Edited by kud u maglu Simoviću