James Marshall Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Meni je pevaljka ponajbolji dio serije. Uz ove kadrove iz vazduha i neke setove.
stajebrebilo Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) 1. sezona je bila sa vise obrta, boljim karakternim glumcima, vise mistike i mracnjastva. 2. je vise holivud klise. I muzika iz prve je bolja nego u drugoj sezoni. Edited August 21, 2015 by vookela
Mil@n Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Bolja prva. Ali u ovoj ima bolja zenska. Onaj dekolte oduzima dah. Bolja ženska? Ne kažem da nije moguće, ali ako je bolja od ovog, razmisliću još jednom da li da gledam. :(
Mil@n Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Dupljak. Edited August 21, 2015 by Mil@n
malkin Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 isti ovi koji samo pričaju o Vonovoj ženi a ni ne pominju Vudroovu verenicu će da izglasaju trule detektive za najbolju seriju godine.
ToniAdams Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Bolja ženska? Ne kažem da nije moguće, ali ako je bolja od ovog, razmisliću još jednom da li da gledam. :( +100 gde je jebote bolja. polovnjaca.
James Marshall Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Možda se misli na Farelovu ex, ona je ubjedljivo najbolja u S02 ali je nema dovoljno, a sisu d'Adario iz prve sezone ne može ništa da nadmaši
Meazza Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 +100 gde je jebote bolja. polovnjaca. Jok, piletinu ću da gledam. Jes' da je Daddario dobra ko zdravlje, ali Jordan nije ni morala da se skida da bi svaka scena u kojoj se pojavi bila opterecena seksipilom. Sisa Vonove hanume se samo naslućuje, ali po tome što se da naslutiti... Onakav dekolte, pa ga još nosi onako bezobrazno i u isto vreme sa ukusom... Ne svodi se privlačnost samo na idealne mere.
James Marshall Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Meni s onom facom izgleda kao da bi se istopila kad bi morala da provede više od 15 minuta u kujni u kojoj se kuva supa. Mnogo mi bre plastična, plus kad krene da krivi glavu i nešto mekeće, kao da moli profana u II srednje da je ne pita Psihologiju jer nije spremna. Ali, neka cvjeta tisuću cvjetova, ko se loži, bujrum.
ToniAdams Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 dobar je dekolte al skroz je bre plasticna, ko neka sa domace estrade
Meazza Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) Nesavršenost je poželjna. Lice joj nije idealno, ali to je OK. Nisam uopšte stekao takav utisak (da bi se istopila), prvo što mi pada na pamet je savršena koža. Edited August 21, 2015 by IndridCold
Recommended Posts