August 21, 20159 yr 1. sezona je bila sa vise obrta, boljim karakternim glumcima, vise mistike i mracnjastva. 2. je vise holivud klise. I muzika iz prve je bolja nego u drugoj sezoni. Edited August 21, 20159 yr by vookela
August 21, 20159 yr Bolja prva. Ali u ovoj ima bolja zenska. Onaj dekolte oduzima dah. Bolja ženska? Ne kažem da nije moguće, ali ako je bolja od ovog, razmisliću još jednom da li da gledam. :(
August 21, 20159 yr isti ovi koji samo pričaju o Vonovoj ženi a ni ne pominju Vudroovu verenicu će da izglasaju trule detektive za najbolju seriju godine.
August 21, 20159 yr Bolja ženska? Ne kažem da nije moguće, ali ako je bolja od ovog, razmisliću još jednom da li da gledam. :( +100 gde je jebote bolja. polovnjaca.
August 21, 20159 yr Možda se misli na Farelovu ex, ona je ubjedljivo najbolja u S02 ali je nema dovoljno, a sisu d'Adario iz prve sezone ne može ništa da nadmaši
August 21, 20159 yr +100 gde je jebote bolja. polovnjaca. Jok, piletinu ću da gledam. Jes' da je Daddario dobra ko zdravlje, ali Jordan nije ni morala da se skida da bi svaka scena u kojoj se pojavi bila opterecena seksipilom. Sisa Vonove hanume se samo naslućuje, ali po tome što se da naslutiti... Onakav dekolte, pa ga još nosi onako bezobrazno i u isto vreme sa ukusom... Ne svodi se privlačnost samo na idealne mere.
August 21, 20159 yr Meni s onom facom izgleda kao da bi se istopila kad bi morala da provede više od 15 minuta u kujni u kojoj se kuva supa. Mnogo mi bre plastična, plus kad krene da krivi glavu i nešto mekeće, kao da moli profana u II srednje da je ne pita Psihologiju jer nije spremna. Ali, neka cvjeta tisuću cvjetova, ko se loži, bujrum.
August 21, 20159 yr Nesavršenost je poželjna. Lice joj nije idealno, ali to je OK. Nisam uopšte stekao takav utisak (da bi se istopila), prvo što mi pada na pamet je savršena koža. Edited August 21, 20159 yr by IndridCold