Valk Posted February 22 Posted February 22 2 hours ago, Shan Jan said: https://www.instagram.com/reel/C3pOcc0tpgh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Delu mene je krivo sto ga kamion nije pokupio. Jedino što bi najebala i okolna vozila. 1
banecare1 Posted February 27 Posted February 27 moj taksi udari lexus, bukvalno ispred boljsog teatra pre satak. lik na lexusu je resio da presece 5-6 traka prilikom izlazka iz perionice. nije bio jak udarac, falilo je 5-10m da ukoci skroz. kola sama okrenula neku sluzbu. zena pita preko zvucnika da li smo ok itd...taksista nije ni znao da ima ta funkcina i sve pita ko je to, odakle zvuk... nisam stigao na sastanak, ali sam prosetao do crvenog trga i sedim na kafici cekajuci kineze i koleginicu sa izvestajem kako su prosli pregovori 2
banecare1 Posted March 5 Posted March 5 (edited) scary shit, namerno sam stavio odgovarajuci thumbnail. videci predele ja sam ocekivao nesto lepo na videu i pravo sam se presekao, pa da ne traumiram pppucanstvo. Edited March 5 by banecare1 1
vememah Posted March 5 Posted March 5 To je ovo mesto u Peruu. https://www.google.com/maps/@-11.7365844,-76.2710749,3a,75y,96.9h,96.02t/data=!3m6!1e1!3m4!1s8Ru_OXV9s67ZFdM6fAdlgw!2e0!7i16384!8i8192?hl=sr&entry=ttu 1 1
banecare1 Posted March 5 Posted March 5 (edited) moja dobra drugarica koja se bavi kakao biznisom je nekoliko puta presecala ande. prelepo, ali nimalo naivno putesestvije. Edited March 5 by banecare1
vememah Posted March 5 Posted March 5 (edited) Srećom niko nije nastradao, ima ovde dodatni snimak na kome se vidi kako je vozač iskočio i fotografija, kažu da je intenzivna kiša dovela do odrona. https://www.extra.com.pe/carretera-central-nuevas-imagenes-revelan-como-chofer-salva-de-morir-tras-caida-de-gigantescas-rocas-sobre-camion-video/ Edited March 5 by vememah
banecare1 Posted March 5 Posted March 5 41 minutes ago, vememah said: Srećom niko nije nastradao, ima ovde dodatni snimak na kome se vidi kako je vozač iskočio i fotografija, kažu da je intenzivna kiša dovela do odrona. https://www.extra.com.pe/carretera-central-nuevas-imagenes-revelan-como-chofer-salva-de-morir-tras-caida-de-gigantescas-rocas-sobre-camion-video/ svka cost ovome sto je iskocio. ne znam kako je preziveo vozac kamiona ispred ovog sa kamerom 2
duda Posted March 5 Posted March 5 Joooj, ovo baš i nisam morala da vidim . Naš put do sela je kroz još gore predele. Nije da mi na pamet nije padao ovakav scenarij. Nisam geolog, ali je logično da ovo podstiču kiše. Upravo u periodu posle velikih kiša me je i strah. Mada, do sada nisam čula da se baš ovako nešto događalo iako ima odrona. Ne znam ni koliko bi one zaštitne mreže pomogle, verovatno nula kod ovakvih stenčuga. 1
banecare1 Posted March 5 Posted March 5 6 minutes ago, dùda said: Joooj, ovo baš i nisam morala da vidim . Naš put do sela je kroz još gore predele. Nije da mi na pamet nije padao ovakav scenarij. Nisam geolog, ali je logično da ovo podstiču kiše. Upravo u periodu posle velikih kiša me je i strah. Mada, do sada nisam čula da se baš ovako nešto događalo iako ima odrona. Ne znam ni koliko bi one zaštitne mreže pomogle, verovatno nula kod ovakvih stenčuga. mislim da ne moze tu nista pomoci, pogledaj na pocetku mog videa gore desno
duda Posted March 5 Posted March 5 3 minutes ago, banecare1 said: mislim da ne moze tu nista pomoci, pogledaj na pocetku mog videa gore desno Ma da. Ovo su stene od nekoliko tona .
Frile Posted March 5 Posted March 5 Pričam (naravo) napamet, ali garant ima nešto i do projektovanja puta, ispitivanja terena, procene rizika, aktivnosti da se rizik smanji. Nema šanse da se ovo tek tako desi na krštenom putu. Izgradnja puta nije samo usecanje trase, nabijanje podloge, izlivanje asfalta i crtanje signalizacije.
mlatko Posted March 5 Posted March 5 Nije sve do puta, malo se i planina pita... a ko zna sta se iza brda valja
ultra plasticni Posted March 5 Posted March 5 Izgleda da je na brdu, odakle krecu stene, pruga, a sa leve strane reka
Recommended Posts