keitel Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Neko je pomenuo 15-2, samo što Vavrinka pod Magnusom Normanom nije isti igrač kao ranije. Nažalost, ni Đoković nije onaj post-juesopenovski.Mislim da ćemo sudbinu Bekera znati posle martovske američke turneje, bilo bi previše da mu odmah uruči otkaz.
tsva Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ma Wawrinka je apsolutno isti igrac. Djokovic u glavi nije bio pravi. U petom setu je imao brejk prednosti i onda poklonio rebrejk sa 4 forhand greske a na kraju i mec pocetnickim greskama. Wawrinka je tu bio samo posmatrac. Mec je bio dosta los i zato je Wawrinka i dobio. Da je bio vrhunski dbi bi Novak jer Wawrinka ne moze na taj nivo.
Timmy Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ma najbolje je da je Beker krivac za ovo... vazi.
mlatko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 važna je Noletova glava a ko je važan za nju... reko bi svi i sve, ko što je Duda rekla nikad se ne zna šta se po njegovoj glavi mota.
red star forever Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Wawrinka definitivno nije isti igrac. Mnogo je napredovao..
duda Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Pa dobro, slazem se da su ispred, ali ne mozes bas da stavis Mareja i Novaka u isti kos.Pritom je i Rafa gubio od Darcisa, Rosola i jos vecih blamova.pa nisam mislila da izjednačim novaka i mareja, više nekako da ih odvojim od svemiracaa rafa je gubio uglavnom na w, tj. nakon što izgori u sezoni šljakeon je tu malo specifičan, a tu su i kolenani meni nije jasno otkud je sad beker kriv za ovakvo novakovo izdanje
reg Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Bravo za Radvansku koja je izbacila sampionku. Bodo je odlicno sumirao mec - a triumph of art over industry. It was a triumph of art over industry. Agnieszka Radwanska halted her painful, seven-match skid against Victoria Azarenka, struck a rare blow for creative tennis in an age when power rules, and bolted into the semifinals of the Australian Open thanks to an unexpected and sometimes incredible upset of the defending champ and No. 2 seed. Radwanska’s margin of victory was 6-1, 5-7, 6-0, and the match lasted exactly two hours.It was two hours of bliss for romantics and dreamers, except for the middle bit, where it seemed Azarenka would stem the tide and once again come through for the realists and literalists out there.
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 bodo je stari poštovalac takvog tenisajelena je njegova tiha patnja, tj. to što nije uzela gsmislim da će on poslednji da odustanje od nje radvanska mi nije simpatična, ali dobar tenis igraneko je (čini mi se ovde) napisao da bi ona bila višestruka gs šampionkada se rodila u eri drvenih reketa i verovatno i bi
Ros Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 bodo je stari poštovalac takvog tenisajelena je njegova tiha patnja, tj. to što nije uzela gsmislim da će on poslednji da odustanje od njeradvanska mi nije simpatična, ali dobar tenis igraneko je (čini mi se ovde) napisao da bi ona bila višestruka gs šampionkada se rodila u eri drvenih reketa i verovatno i bitu se grdno varas :D
reg Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Izasli highlightsi meca Radwanska - Azarenka.http://www.youtube.com/watch?v=_zvYQOeFvWk
Nesh Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 (edited) Uze Murray gem posle 0:40. I posle 20 minuta. EDIT: Promasio temu, mislio sam da je PBP. Edited January 22, 2014 by Nesh
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 11 uzastopno AO polufinale za Federerane podnosim coveka, ali ovo je za jebeno divljenje
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 federer je definitvno goat i može nadal da ga premaši u broju gs trofeja, ali treba samo pogledati strukturu tih gs-ova i činjenicu da je nadal i po pola sezone pauzirao i to ne retkoovakva konstantnost je nešto do sada neviđeno u tenisu, a teško će da bude premašeno
Yoda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 federer je definitvno goat i može nadal da ga premaši u broju gs trofeja, ali treba samo pogledati strukturu tih gs-ova i činjenicu da je nadal i po pola sezone pauzirao i to ne retkoovakva konstantnost je nešto do sada neviđeno u tenisu, a teško će da bude premašeno+1
Recommended Posts