MayDay Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Leo ima najveću harizmu u Holivudu. On i Džek Nikolson. To je ta LA Lakers crta.
keksi krem Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Dzek, Leo i Lejkersi najlepsi post na ovom forumu
Razzmatazz Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Teško da Leo može sa Nikolsonom da se poredi po pitanju harizme (malo ko može danas uopšte). Ali mislim da je ovaj film sasvim dobro odradio, ne kapiram te "ne može on to sam da iznese" komentare. Ja sam do sada imao drugi problem sa Di Kapriom, a to je da mi je nakon Titanika i Beacha ostao nekako zaglavljen u kadru kao balavander (isto kao Michael J Fox, Ralph Macchio ili Slavko Štimac) i da mi je bilo potrebno da čovek i "vizuelno" ostari malo da bi se otresao toga. Ali ne mogu da kažem da mi je loš glumac, naprotiv.
MayDay Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Pa moze Leo da se poredi!! Isto ima facu ko neka zivotinja, kao Dzek. Leo lici na neku veliku macku, tipa na nekog tigra. Plus, Leo je najbolji frajer u svemiru, a bas kao i Dzeka, boli ga bas uvo da ide u dzim, vec je sav nekako skini fet. Cek dok malo Leo ostari kad krenu da mu lepe dzeknikolsonovske uloge.
kobni zelaya Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Teško da Leo može sa Nikolsonom da se poredi po pitanju harizme (malo ko može danas uopšte). Ali mislim da je ovaj film sasvim dobro odradio, ne kapiram te "ne može on to sam da iznese" komentare. Ja sam do sada imao drugi problem sa Di Kapriom, a to je da mi je nakon Titanika i Beacha ostao nekako zaglavljen u kadru kao balavander (isto kao Michael J Fox, Ralph Macchio ili Slavko Štimac) i da mi je bilo potrebno da čovek i "vizuelno" ostari malo da bi se otresao toga. Ali ne mogu da kažem da mi je loš glumac, naprotiv. Ovo je svakako Leova dobra uloga, ali i bez toga mislim da je on veoma potcenjen glumac, pre svega zato što ima slatku facu. Ko je gledao na primer Total Eclipse, ili Basktball Diaries zna da je Leo sjajan glumac i da mu uloga u WOWS uopšte nije najbolja uloga.
Lancia Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) Ovo je svakako Leova dobra uloga, ali i bez toga mislim da je on veoma potcenjen glumac, pre svega zato što ima slatku facu. Ko je gledao na primer Total Eclipse, ili Basktball Diaries zna da je Leo sjajan glumac i da mu uloga u WOWS uopšte nije najbolja uloga. vise je to faca slabog/neodredjenog karaktera, nego sto je slatka. meni je u Avijaticaru najbolji. btw, odlican glumac. Edited February 17, 2014 by Lancia
Mil@n Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ko ne provaljuje da se ispod te slatke face™ krije glumčina, nema pojma.
Schmeling Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ko misli da je "Leo glumchina" nek pogleda dve verzije Getsbija jednu za drugom.
kobni zelaya Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ko pogleda dve verzije Getsbija jednu za drugom, wtmil. vise je to faca slabog/neodredjenog karaktera, nego sto je slatka. meni je u Avijaticaru najbolji. btw, odlican glumac. Tako je, Aviator, takođe jedna od njegovih vrhunskih.
MocaVukotic Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 zar on stvarno ima vrhunsku ulogu. dobrih ima, ali vrhunskih....teško. da ima, odradio bi wolfa ko od šale, ne bi se onoliko mučio (mada nije imao decent sidekicka, to mu priznajem) fale mu godine rekao bih.
ToniAdams Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) meni on sve vise izgleda kao da glumi dzeka nikolsona, u onom ostrvu pogotovo, tu je isti nikolson iz kineske cetvrti. vuka doduse nisam gledao, a ni getsbija. imho, nema vise staaaaarih glumcina. edit: sad slucajno vidim da ste vec drvili o tome, ko me jebe kad me zabole sta pisete Edited February 17, 2014 by ToniAdams
Hippie Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) ni ja.... stvarno se trudim da ne izbegavam filmove s Leom samo zato jer mi total and utter antipatican... al ne vreeeeeeeeeeedi :( eh da, Django je izuzetak biti moro Edited February 17, 2014 by Hippie
Indy Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Plus, Leo je najbolji frajer u svemiruJedino sto mu treba hoklica da te cmokne :D Salu na stranu, malo sam sumnjicav u pogledu tvoje ocene (premda nisam strucan). Sent from my iPhone using Tapatalk
MayDay Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ne treba. Samo sam 2 santima visa, a to u 21. veku vise nije problem.
Recommended Posts