Jump to content
IGNORED

Silikonska nelagodnost

svashtabezneshto

Recommended Posts

To je više generacijska stvar, nisi nikakav ekstrem ni bizar kao ove devojke. Ljudi se okreću za tobom, prilaze da se slkaju? Ja kapiram ovo što je Marko Dabović napisao, samo to u praksi ne funkcioniše tako. Ljudi sa (težim) problemima teško će sami shvatiti da treba da odu kod psihijatra ili prihvatiti sugestiju lekara opšte prakse. S druge strane, kad rođak počne da ti izgleda i zvuči čudno, kad komšije i prijatelji počnu da ti odjednom govore da ti rođak izgleda čudno, ponekad nije stvar u teroru malograđanštine, štaviše nikad nije stvar u teroru malograđanštine, nećeš ako imaš makar dva klikera u glavi čekati na trenutak da postane opasan po sebe i okolinu pa da ga "odvučeš" kod psihijtra. Ide se nekim srednjim putem ubeđivanja i odvlačenja, a ako osoba nema nikog ko će da prekrši zakon primoravanjem punoletne osobe na odlazak psihijatru jelte, onda naravno pakuješ selo Jabukovac (ne kažem naravno ni da je redovno odvlačenje psihijatru prevencija od toga dakako, ali recimo da su svakako šanse manje).
sad si od pumpanja usana došla do Jabukovca?pa jebote :lol:mislim, jasno je da je potrebna odredjena doza takta da se human time bomb na vreme odvuce gde treba, ali to zaista nema nikakve veze sa ove dve cure. Edited by Marko M. Dabovic
  • Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

50

• Aineko

46

• Indy

39

• Dagmar

38

Top Posters In This Topic

Posted Images

A po kom osnovu ove devojke ne dovode sebe u opasnost, ako bez preke potrebe idu na mnogobrojne operacije?
meni se ovo čini kao racionalizacija evi-jinog argumenta da izgledaju čudno, pa je potrebno ih poslati na pregled. po tvome, i pušače prilikom svake kupovine cigareta treba slati kod psihijatra jer ugrožavaju svoje zdravlje.

meni u celom ovom slučaju najžalije ovih devojaka jer im prilaze da se slikaju posmatrajući ih kao nekakvu atrakciju.bearded lady. taj fazon.ne znam da li su to zaista želele da postignu telesnim modifikacijama.

po mom mišljenju, ovo je slab argument. ljudi generalno vole da dovode sebe u opasnost (paraglajding, podvodna speleologija, alpinizam)...pa ih se ne šalje™ kod psihijatra. kada kažem "dovođenje sebe u opasnost", jasno je da mislim na pokušaj da se pređe autoput vezanih očiju, ili da se u afektu pokuša samoubistvo, ili da se rve sa medvedom u zoološkom vrtu, a ne da se pristupa elektivnim estetskim operacijama.
pa ne, nije mi to nikakav argument, niti sad tu nešto iznalazim argumente da bih ih poslao na lečenjejednostavno postavljam sebe da moram opet na neku operaciju i odmah mi dođe da teram u qrac ceo zdravstveni sistem, Boga, Budu i ostale nadležnea one to rade dobrovoljnobtw, dobar drugar je speleolog i uvek sam ga terao u tri lepe zbog razlike u temperamentima i različitog shvatanja opasnostija bre u lift ne volim da uđem, doduše i jedva stanem u isti
meni se ovo čini kao racionalizacija evi-jinog argumenta da izgledaju čudno, pa je potrebno ih poslati na pregled. po tvome, i pušače prilikom svake kupovine cigareta treba slati kod psihijatra jer ugrožavaju svoje zdravlje.
mnjah, isključiću se na vreme iz ove diskusije, ne volim da racionalizujem tuđe argumente
pa ne, nije mi to nikakav argument, niti sad tu nešto iznalazim argumente da bih ih poslao na lečenjejednostavno postavljam sebe da moram opet na neku operaciju i odmah mi dođe da teram u qrac ceo zdravstveni sistem, Boga, Budu i ostale nadležnea one to rade dobrovoljnobtw, dobar drugar je speleolog i uvek sam ga terao u tri lepe zbog razlike u temperamentima i različitog shvatanja opasnostija bre u lift ne volim da uđem, doduše i jedva stanem u isti
:) razumemo se.
meni u celom ovom slučaju najžalije ovih devojaka jer im prilaze da se slikaju posmatrajući ih kao nekakvu atrakciju.bearded lady. taj fazon.ne znam da li su to zaista želele da postignu telesnim modifikacijama.
bearded ladies with large boobies. kapiram da dobar deo ovih koji zele da se slikaju sa njima potajno zele da im uzmu broj telefona, pa tek ako plan A bekfajeruje onda se prelazi na plan B "jel si vido nakaze" ? classic stuff.
bearded ladies with large boobies. kapiram da dobar deo ovih koji zele da se slikaju sa njima potajno zele da im uzmu broj telefona, pa tek ako plan A bekfajeruje onda se prelazi na plan B "jel si vido nakaze" ? classic stuff.
Upravo.
...i pocepane farmerke
negde te treba poslati svakako. zbog takvih vise normalan covek ne moze da kupi jeans koji nije zguzvan i izbusen ili ima ono spusteno dupe.
po kriterijumima srpskih zastitnika porodice i tradicije zreo si za psihijatra, duhovnika u mantiji i batine.
garovikse, ne baljezgaj.
sad si od pumpanja usana došla do Jabukovca?pa jebote :lol:mislim, jasno je da je potrebna odredjena doza takta da se human time bomb na vreme odvuce gde treba, ali to zaista nema nikakve veze sa ove dve cure.
To je više replika na ono nikog ne treba slati kod psihijatra ako sam ne odluči ili postane opasan.Što se ovh devojaka konkretno tiče svakako ne mislim da su opasne po okollinu. Za njih sam u startu mislila da su iz nekog normalnog života pa im tako dunulo da testiraju grance plastične hirurgije i da bi tu možda mogao neki psihijatar da pomogne. Pročitala sam međutim u međuvremenu par blic članaka i sad mi se čini da pripadaju mnogo gorem scenariju rada u nekom od oblika prostitucije, nadam se da grešim.
@estelpa to su sise, to je drugo™
sta, njih necemo da naliziramo zbog "ubacivanja 3.5kile stranog tela u organizam"? i to po nekoliko puta, je l' su cule one za rizike od anestezije. ja bi ipak ovu Minu kod psihijatra za ovo ugradjivanje silikona u misice ruku - svako pri zdravoj pameti zna da se za to se dizu tegovi, zeno! :fashisto:

Meni ovo liči na estetsko samoubistvo. Pretvoriće se u pravo samoubistvo kad nastanu zdravstvne komplikacije. Hirurg koji je ovo uradio je pomagač i podstrekivač u nečasnoj raboti. Tako da ovo nije samo lična stvar, jer hirurg je morao da ih upozori na eventualne posledice.

Edited by slow