June 11Jun 11 10 hours ago, levi said:vesti na tv Happy vodi AI spikerAko ume da čita, već je bolji od pravog…
June 12Jun 12 Nije to ništa, Željko Mitrović na svom kanalu u Bosni takođe ima AI voditelje vesti - Anđelinu Džoli i Bred Pita. E to je već nešto. :D
June 12Jun 12 1 minute ago, fusion_ said:Nije to ništa, Željko Mitrović na svom kanalu u Bosni takođe ima AI voditelje vesti - Anđelinu Džoli i Bred Pita. E to je već nešto. :DIma li link
June 12Jun 12 11 minutes ago, fusion_ said:Našao sam samo slike sa drugog foruma:Hvala, kapiram da ce ih neko tuziti za nesto, ali fakat urnebesno.
June 12Jun 12 25 minutes ago, jezovuk said:Tikeri na 'ekranima' pozadi Meni deluje ako neka AI besmislica?Verujem da Bred fakat nije mislio da ce zavrsiti kao TV spiker u Bijeljini.
June 12Jun 12 2 hours ago, Mel said:Meni deluje ako neka AI besmislica?Ma da, očigledan AI skrlj. Koliko ih boli kurac...
June 12Jun 12 2 hours ago, Mel said:Meni deluje ako neka AI besmislica?Verujem da Bred fakat nije mislio da ce zavrsiti kao TV spiker u Bijeljini.Nije Bijeljina, ALFA TV je iz Sarajeva...Koju halucinogenu drogu uzima masnokosi narkoman da bi postavio AI/KI generisanih dvojnika glumca i da se pojave kao "spikeri" lokalne televizije?
June 12Jun 12 Izgleda kao 2 dinara, koliko i košta.Šteta što nema i na običnom pinku. Već vidim najavu: “predsednik vučić odgovaraće večeras na teška pitanja bred pita”.