March 12Mar 12 Link do sajta novog nedeljnika: Српски КомпасSrpski KompasZa čitaoce koji teže pouzdanim informacijama, dubljem razumevanju procesa i argumentovanim stavovima. Neguje analitičnost i intelektualnu radoznalost. U vremenu ubrzanih vesti i pojednostavljenih nara Edited March 12Mar 12 by fusion_
March 12Mar 12 Ekipica s koca i konopca: https://x.com/RihaAntonela/status/2032081520614162445 Uz to su ukrali ime drugom Kompasu:https://x.com/kompas_info_com/status/2031796114811146633 Edited March 12Mar 12 by vememah
March 12Mar 12 Imam 1 reklamu za ove, ustupam ga kao filantropski kopirajterIzgubili ste kompas?Sa nama ćete ga naći!
March 12Mar 12 jeftinija verzija informera, jeftinija u tehnološkom smisluvuletić, moj omiljeni lik antić, goca čomića tu je i dejan mihajlov, ako je to the dejan mihajlov ne bih se začudio da je to njegova(ruska) šema
March 12Mar 12 pisu jos nikola sainovic i uros suvakovic, reklamiraju se airserbia i zelevoz, mk group i banka inteza, ima ukrstene reci na dve stranice
March 12Mar 12 Sve, sve , ali Gordana Čomić, ta žena da za leba nema bi trebala da se zaustavi na nekoj granici i kaže e dosta je, ne moram ovo, ali jok, kopa li kopa rupu moralne propasti i neće stati do sudnjeg dana ( njenog )
March 20Mar 20 Ja sam mislio da je Dejan Mijajlov umro...Ali sam ga ozgleda pomešao da onim Nikitovićem...
March 29Mar 29 Biro za društvena istraživanjaBIRODI: Velike razlike u integritetu izbornog izveštavanj...Biro za društvena istraživanja (BIRODI) sprovodi dnevnu analizu izveštavanja medija o lokalnim izborima,koji se odžavaju danas, 29. marta 2026. godine. Prva analiza predstavlja presek izveštavanja med
March 29Mar 29 On 3. 3. 2026. at 15:26, Frank Pembleton said:A realno, HepiTV za ljude koje je sramota da kažu da gledaju Hepi.Od menadžmenta do novinara.Produkciono je maaalo umiveno, ali je pitanje dokle.Krenulo se "jako" ali je ubrzo menadžment rešio da se "vrati korenima" i uspostavi Happy tv način ponašanja.Vrte u krug iste goste. Oni iz "Cenra za društvenu debilnost" imaju svaki dan bar jedno gostovanje, i tako to...Ima i medjunarodnog pranja love ali nećemo u detalje...i lik koji je neki kao urednik ili tako nešto, u promou kaže da su podigli LESTVICU
March 29Mar 29 1 hour ago, copkillah said:i lik koji je neki kao urednik ili tako nešto, u promou kaže da su podigli LESTVICU Zar to nije ispravno?🤪