May 5May 5 Popular Post ne znam gde da stavim, pa ajd ovde. basarina poslednja emisija na kuriru je najludjih sat vremena u xxi veku. on i dzoni rackovic ,doslovce, raspravljaju gde su nestale pijandure i narkomani starog kova. potpuno genijalno.
May 5May 5 42 minutes ago, ultra plasticni said:ne umem da nadjem43 minutes ago, ultra plasticni said:ne umem da nadjemtv kurir, emisija crveni karton, subota i nedelja, oko ponoci. moze da se vrati. ono je nivo flekinih razgovora sa high spiritom. potpuno ludilo.
May 15May 15 Kad ce konacno i ZVALO TV? Ja njih ocekujem jako dugo, onda moze i Vecernje Gadosti plus Bolikita da otvore TV programe, kod Bolikite bi bio povratak u 1990e godine.
May 16May 16 6 hours ago, Frank Pembleton said:Iiii evo sada nesto potpuno neocekivano!Telegraf pravi svoju televiziju! Šokantno!Koja faca im je glodur? Jel ce to ove sa Nove da vrbuju?
May 16May 16 @DrIlic Koga sa Nove pobogu? Nema sanse da bilo ko od njih ode u takvom jednom medijskom smecu da radi!
May 16May 16 ne znam, samo pretpostavljambiće to copy paste informer tv-a, remote kamere i snimaju ih na tzv redakcijskom sastanku
May 16May 16 Barem da budu inovativni i da bude nesto novo, ovako pocinju bogu i narodu da dosade (a hoce sigurno, jednog ne dalekog dana). Edited May 16May 16 by TWEN FM
May 16May 16 Ovo je bila jedna dubleta od predhodne poruke, moze da se izbrise. Edited May 16May 16 by TWEN FM
May 16May 16 21 hours ago, Frank Pembleton said:Iiii evo sada nesto potpuno neocekivano!Telegraf pravi svoju televiziju! Šokantno!Samo da rezimiramo - Srpski telegraf ili telegraf.rs (ovaj drugi ignoriše politička dešavanja u zemlji)