May 29May 29 Ne znam pozadinu priče i ima li je, ali Ani je uvek svakog posla bilo dosta posle mesec dana. Edited May 29May 29 by mraki
May 29May 29 RaskrikavanjeNovi urednik „Našeg portala” ne želi da kaže ko preuzima...Dosadašnja vlasnica i glavna urednica „Našeg portala” Ana Mihajlovski juče je obavestila javnost da se povlači sa svih pozicija u ovom mediju jer ne može da garantuje uređivačku autonomiju. Novi glavn
May 31May 31 32 minutes ago, TWEN FM said:Ko je Miki Mihajlovic? Meni je potpuno nepoznat.Sa Kosova, radio tamo kao novinar i urednik.Bio i dopisnik BBC.Bio je takodje i "šef" kancelarije za komunikaciju Vlade Srbije...Mislim da je do skoro bio pomoćnik/savetnik Bujoševića.Ono što sam imao kontakta sa njim, vrlo prijatan i razuman čovek.Ali to je samo moj utisak...
May 31May 31 1 hour ago, TWEN FM said:Ipak je jedan "pravi" novinar u pitanju, a ne kao Ana Mihajlovski (Grubin).Zapravo jeste, e sad kakve su namere nemam pojma...
May 31May 31 Biografija iz 2007:Novinarsku karijeru započeo je u prištinskom dnevnom listu Jedinstvo, jednom od dva najuticajnija dnevna lista na Kosmetu u to vreme, odmah po završetku fakulteta. Radio je i kao dopisnik agencije Tanjug sa Kosmeta i Radio Televizije Beograd. Bio je dopisnik Bi-Bi-Sija na srpskom jeziku, a 1998. godine osnovao je Medija centar u Prištini. Godine 1999. iz poznatih razloga seli se u Beograd, ali i nastavlja da radi kao dopisnik sa Kosmeta za Frans pres i APTN sve do februara 2001. godine kada postaje urednik informativnog programa JU Info televizije. Urednik je emisije Povratak, koja se emituje na RTS-u, a bavi se temom povratka prognanih na Kosmet. Od godine 2005. zaposlen je u Privrednoj komori kao direktor marketinga i informisanja. Pre nekoliko dana postao je kandidat za mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za odnose sa medijima, na predlog DS.https://nuns.rs/milivoje-mihajlovic-ko-je-ovaj-covek/ Edited May 31May 31 by vememah
May 31May 31 7 hours ago, TWEN FM said:Ipak je jedan "pravi" novinar u pitanju, a ne kao Ana Mihajlovski (Grubin).Ja njega uvek poslušam kada je negde gost i kada su teme o Kosovu Njegova priča mi deluje realno i objektivno ,u centru zbivanja je od 90ih
May 31May 31 Moja majka je rodjena i izbegla sa KiM kad je bila mala posle drugog svetskog rata sa citavom porodicom, isli su svi prvo u CG (selo kod Danilovgrada, posto poticu odatle) pa onda dalje do Vojvodine (Srema), gde jos uvek zivi moja tetka od skoro 93 god.Tako da u potpunost razumem da novinar Mihajlovic odlicno zna sta se na KiM desava poslednjih decenija.
June 1Jun 1 Otkriven je novi vlasnik portala "Nas Portal":Nova.rsOtkriveno ko je preuzeo „Naš portal”: Da li se Ana Mihajl...Novi vlasnik onlajn medija „Naš portal” više nije tajna jer je impresum portala zvanično je promenjen. Kako piše Raskrikavanje, kao novi izdavač pojavljuje se B
June 9Jun 9 https://x.com/Jovanana/status/2064393840845344994Kad sam IPSOSu odgovarala kako se informisem, ja iz zezanjar rekla radio... mora da je jos neko, je sve ide po ipsos uputstvu (ja trazila dodatno rfzo lekove on hop, ja kazem radio, on hop, ja kazem dacic - spremice ga za predsednickog kandidata) ... samo gledajte.