Friday at 01:555 days Ne znam pozadinu priče i ima li je, ali Ani je uvek svakog posla bilo dosta posle mesec dana. Edited Friday at 01:565 days by mraki
Friday at 07:155 days Ova prica je trajala duze od mesec dana, ako se ne varam cak dobrih godinu dana.
Friday at 13:595 days RaskrikavanjeNovi urednik „Našeg portala” ne želi da kaže ko preuzima...Dosadašnja vlasnica i glavna urednica „Našeg portala” Ana Mihajlovski juče je obavestila javnost da se povlači sa svih pozicija u ovom mediju jer ne može da garantuje uređivačku autonomiju. Novi glavn
Sunday at 13:283 days 32 minutes ago, TWEN FM said:Ko je Miki Mihajlovic? Meni je potpuno nepoznat.Sa Kosova, radio tamo kao novinar i urednik.Bio i dopisnik BBC.Bio je takodje i "šef" kancelarije za komunikaciju Vlade Srbije...Mislim da je do skoro bio pomoćnik/savetnik Bujoševića.Ono što sam imao kontakta sa njim, vrlo prijatan i razuman čovek.Ali to je samo moj utisak...
Sunday at 15:043 days 1 hour ago, TWEN FM said:Ipak je jedan "pravi" novinar u pitanju, a ne kao Ana Mihajlovski (Grubin).Zapravo jeste, e sad kakve su namere nemam pojma...
Sunday at 15:353 days Biografija iz 2007:Novinarsku karijeru započeo je u prištinskom dnevnom listu Jedinstvo, jednom od dva najuticajnija dnevna lista na Kosmetu u to vreme, odmah po završetku fakulteta. Radio je i kao dopisnik agencije Tanjug sa Kosmeta i Radio Televizije Beograd. Bio je dopisnik Bi-Bi-Sija na srpskom jeziku, a 1998. godine osnovao je Medija centar u Prištini. Godine 1999. iz poznatih razloga seli se u Beograd, ali i nastavlja da radi kao dopisnik sa Kosmeta za Frans pres i APTN sve do februara 2001. godine kada postaje urednik informativnog programa JU Info televizije. Urednik je emisije Povratak, koja se emituje na RTS-u, a bavi se temom povratka prognanih na Kosmet. Od godine 2005. zaposlen je u Privrednoj komori kao direktor marketinga i informisanja. Pre nekoliko dana postao je kandidat za mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za odnose sa medijima, na predlog DS.https://nuns.rs/milivoje-mihajlovic-ko-je-ovaj-covek/ Edited Sunday at 15:373 days by vememah
Sunday at 20:533 days 7 hours ago, TWEN FM said:Ipak je jedan "pravi" novinar u pitanju, a ne kao Ana Mihajlovski (Grubin).Ja njega uvek poslušam kada je negde gost i kada su teme o Kosovu Njegova priča mi deluje realno i objektivno ,u centru zbivanja je od 90ih
Sunday at 21:003 days Moja majka je rodjena i izbegla sa KiM kad je bila mala posle drugog svetskog rata sa citavom porodicom, isli su svi prvo u CG (selo kod Danilovgrada, posto poticu odatle) pa onda dalje do Vojvodine (Srema), gde jos uvek zivi moja tetka od skoro 93 god.Tako da u potpunost razumem da novinar Mihajlovic odlicno zna sta se na KiM desava poslednjih decenija.
Monday at 18:092 days Otkriven je novi vlasnik portala "Nas Portal":Nova.rsOtkriveno ko je preuzeo „Naš portal”: Da li se Ana Mihajl...Novi vlasnik onlajn medija „Naš portal” više nije tajna jer je impresum portala zvanično je promenjen. Kako piše Raskrikavanje, kao novi izdavač pojavljuje se B