January 13, 20223 yr 18 hours ago, gospa buba said: lozi li nas uopshte neka zenska koja se maskirala da ide u rat? zna li se neshto? Hris
January 13, 20223 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: damjanićka sa rts-a na blumbergu, dal će proći kao janićijevićka na euronewsu Jel sem Zoze neko ostao na rtsu?
January 13, 20223 yr damjanićka sa rts-a na blumbergu, dal će proći kao janićijevićka na euronewsuKudikamo "jača" funkcija.No to je sad već ozbiljna bežanija sa PTC. ... Shiit has hit the fan
January 13, 20223 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: damjanićka sa rts-a na blumbergu, dal će proći kao janićijevićka na euronewsu I to je bolje od Dušice na Pinku. Bukvalno najgora odluka ikada.
January 13, 20223 yr krpa, zakrpa lonac, poklopac to ti je ta analogija, ko žika seljak i pokojni žeks
January 13, 20223 yr 7 minutes ago, mraki said: I to je bolje od Dušice na Pinku. Bukvalno najgora odluka ikada. Sve je bolje od Pinka ili Hepija, ali nije mi Dušica za poređenje sa ove dve.
January 13, 20223 yr ne znam kako si mislio, ali njih dve(janićijević i damjanić) su svetlosnu godinu ispred dušice, ako se gleda posao koji rade
January 24, 20223 yr jebeni bljuc ZABAVA "PUKAO MI JE KRVNI SUD U JEDNOM OKU, PA ONDA U DRUGOM" Voditeljka o paklu kroz koji je prošla: "Nisam znala šta oblačim, najgore je bilo kad jedem"
January 25, 20223 yr Hrvatska gora od Ruande Kakvo pomracenje uma i kakav naslov. A onda kad procitas tekst do kraja (znaci 3% srpskih citalaca ovog fantasticnog i nadasve objektivnog portala) shvatis da je Srbija na samom dnu ove liste kao lider kloake a da su hrvati za nju Norveska.
January 25, 20223 yr Nije ekskluzivno Hrvatska, svuda vide propast - sem pred svojim nosom. Kolaps u srcu Evrope