Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

ma ovo mora da ima kod kineza

Posted

Leb te jebo..narucim jedno milion komada..i prodajem kad su protesti..pazarim posle vilu na cirisko jezero i zbogom sirotiLJO 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Kad budes izbrojao prvi milion ako me se setis, setis...

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, Poludziber said:

Kad budes izbrojao prvi milion ako me se setis, setis...

Tebra, kod tebe je skupo ovo..kod tebe se zapci ugradjuju kao da su Miskovic i Todoric licno. Moram sa bratom Sijem ovo da izguram, samo da resimo jeftin shipping i Bog da me vidi.

• Haha 1
Posted
9 hours ago, gospa buba said:

lozi li nas uopshte neka zenska koja se maskirala da ide u rat? zna li se neshto? unsure.gif

Albina-Mali-Ho-evar.jpg

milja.jpg

Posted

pa rekla sam. jedini rat u kome su srbi uchestvovali je prvi rat. ostalo ne postoji. tu su nas dobro nashli. a njima svakako ne ide u rachun da uvode partizane u prichu.

Posted (edited)
11 minutes ago, gospa buba said:

njima svakako ne ide u rachun da uvode partizane u prichu.

Mislim, bila su i vremena kada su ih uvodili, onoliko, 'oce to kod njih, samo ako ima neke vajde... :sleep:

Picture-Post-Usa-Partisan.jpg

A mitm se primimo k'o mladi majmuni.... :D 

Edited by namenski
Posted
2 hours ago, slepa živana said:

zapravo, moguće je da su amerikanci snimili naše afinitete pa su onda tek izabrali prihvatljivog heroja. nešto pre korone, na poslu sam pomagala koleginici da sašije kostim za sina za školski maskenbal, posle mi pokazivala slike, pola devojčica se makiralo u milunku.

ja bih se mogao opkladiti da su amerikanci predimenzionisali budžet za emitovanje tih reklama jer neko ko je to određivao nije imao pojma koliko je kod nas sekund epp programa jeftin. i onda ih mrzelo da se njakaju sa papirologijom iz početka.

kao npr kad coca-cola krene da deli posuđe pa na kraju svaki srbin u proseku dobije po 1.30 tiganja i 0.92 šerpi

• Haha 1
Posted

mislim, shta je da je, oterace na kraju milunku savic na drugu stranu zaborava :unsure:

jel se zna ko je pravio te reklame, ono, na terenu? ko je pisao tekst?

Posted
4 hours ago, radisa said:

To mi kaži, da se odmah psihički pripremim...

Kad bi postojao neki nači da kad gledam EON preko kompa, čim naleti na reklame, preskoči do njihovog kraja, to bi bila fantazija... Ovako mi se desi da ne premotam odmah, jer radim nešto drugoi i onda čujem svašta što ne želim... :(

Pazi, to sigurno postoji i nije komplikovano da se napravi, imaš onaj S-Tube koji mi je instaliran na EON boksu, koristim ga umesto Yt i naravno osim toga što nema reklame, takođe ima i tu funkciju da preskače nemuzički deo pesama kao i EPP delove u klipovima kada se reklamira neki sponzor.

Recimo umesto reklama da ti pušta muziku sa plejliste ili da vrti klipove malih životinja :D

Posted

damjanićka sa rts-a na blumbergu, dal će proći kao janićijevićka na euronewsu

Posted

kao od euronews-a

identična

• +1 2