Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mediji u Srbiji

Featured Replies

Šta je to, TDI?

• Replies 11k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

TDI, Hit FM, JAT i Karolina

au, rat [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Šta će im to? :unsure:

Da ne bismo imali još 150 Radio S kanala? :D

Meni se čini da je broj ljudi koji slušaju radio značajan. Sluša se po kancelarijama, ordinacijama, u prevozu, kolima, baš mnogo ljudi sluša razne stanice.

53 minutes ago, mraki said:

Šta će im to? :unsure:

Npr. da mogu da besomučno reklamiraju svoje ponude i da svojim vestima dopru do većeg procenta populacije (Hit FM je nacionalna stanica, ostale su dostupne u Beogradu i eventualno drugim velikim gradovima).

Ne znam odakle ta vest, verovatno od nekog insajdera.

Ne postoji izjašnjenje Komisije za zaštitu konkurencije po tom pitanju, mada nije nemoguće da je stvar u postupku pošto se na izjašnjenje može čekati i više od mesec dana (npr. kad su kupili Tako lako webshop radi pokretanja Shopster kanala trajalo je 6 nedelja).

Edited by vememah

Beše Krdžići su bili kupili Studio B, pa prosledili dalje Maliju?

11 minutes ago, vememah said:

Ne znam odakle ta vest, verovatno od nekog insajdera.

Nije od insajdera. Stavio sam znak pitanja, jer potiče od 1 tabloida i Vučića na KZN, pa možda neko ima više informacija.

11 minutes ago, salerokada said:

Beše Krdžići su bili kupili Studio B, pa prosledili dalje Maliju?

Da, zvanično ga je preuzeo vlasnik Aloa Saša Blagojević.

Edited by msv

Navodno je spominjao i neke novine.

A koje bi dnevne novine trebalo da su kupljene ako je ovo recimo tačno? Nisam kupio novine par godina (osim par puta sportski žurnal :blink: ) pa bi baš voleo nešto da se lista uživo. Nije da sam neki fan UM ali ipak u odnosu na ovo đubre ...

bilo bi lepo da je istina ali bojim se poznajuci lik i delo krdzica da je ovo samo uvodu u novu antena - telekom ili kurir - debeli zezelj pricu.

inace radio kao radio je po efektima solidno treci medij po snazi i da imam ograniceno para uvek bih pre ulagao u radio stanice nego u mrtve novine...

Edited by jorma shparga

bilo bi lepo da je istina ali bojim se poznajuci lik i delo krdzica da je ovo samo uvodu u novu antena - telekom ili kurir - debeli zezelj pricu.
inace radio kao radio je po efektima solidno treci medij po snazi i da imam ograniceno para uvek bih pre ulagao u radio stanice nego u mrtve novine...
Realno. Ako biraš između radija i samo printa (ne i njihovih portala) radio je bolja investicija.

.... Shiit has hit the fan!

Zar nije Danas u pitanju ?