Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

au, rat [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

Da ne bismo imali još 150 Radio S kanala? :D

Meni se čini da je broj ljudi koji slušaju radio značajan. Sluša se po kancelarijama, ordinacijama, u prevozu, kolima, baš mnogo ljudi sluša razne stanice.

Posted (edited)
53 minutes ago, mraki said:

Šta će im to? :unsure:

Npr. da mogu da besomučno reklamiraju svoje ponude i da svojim vestima dopru do većeg procenta populacije (Hit FM je nacionalna stanica, ostale su dostupne u Beogradu i eventualno drugim velikim gradovima).

Ne znam odakle ta vest, verovatno od nekog insajdera.

Ne postoji izjašnjenje Komisije za zaštitu konkurencije po tom pitanju, mada nije nemoguće da je stvar u postupku pošto se na izjašnjenje može čekati i više od mesec dana (npr. kad su kupili Tako lako webshop radi pokretanja Shopster kanala trajalo je 6 nedelja).

Edited by vememah
Posted

Beše Krdžići su bili kupili Studio B, pa prosledili dalje Maliju?

Posted
11 minutes ago, vememah said:

Ne znam odakle ta vest, verovatno od nekog insajdera.

Nije od insajdera. Stavio sam znak pitanja, jer potiče od 1 tabloida i Vučića na KZN, pa možda neko ima više informacija.

Posted (edited)
11 minutes ago, salerokada said:

Beše Krdžići su bili kupili Studio B, pa prosledili dalje Maliju?

Da, zvanično ga je preuzeo vlasnik Aloa Saša Blagojević.

Edited by msv
Posted

Navodno je spominjao i neke novine.

Posted

A koje bi dnevne novine trebalo da su kupljene ako je ovo recimo tačno? Nisam kupio novine par godina (osim par puta sportski žurnal :blink: ) pa bi baš voleo nešto da se lista uživo. Nije da sam neki fan UM ali ipak u odnosu na ovo đubre ...

Posted (edited)

bilo bi lepo da je istina ali bojim se poznajuci lik i delo krdzica da je ovo samo uvodu u novu antena - telekom ili kurir - debeli zezelj pricu.

inace radio kao radio je po efektima solidno treci medij po snazi i da imam ograniceno para uvek bih pre ulagao u radio stanice nego u mrtve novine...

Edited by jorma shparga
Posted
bilo bi lepo da je istina ali bojim se poznajuci lik i delo krdzica da je ovo samo uvodu u novu antena - telekom ili kurir - debeli zezelj pricu.
inace radio kao radio je po efektima solidno treci medij po snazi i da imam ograniceno para uvek bih pre ulagao u radio stanice nego u mrtve novine...
Realno. Ako biraš između radija i samo printa (ne i njihovih portala) radio je bolja investicija.

.... Shiit has hit the fan!