Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Kako B(eda)92 vidi situaciju izmedju Jermenije i Azerbejdžana:

Rat na Kavkazu: Serije jakih eksplozija, sirene i granitiranje FOTO

Sukobi Jermenije i Azerbejdžana u regiji Naborno - Karabah nastavljene su i danas.

Posted

Danas sam, vreteći kanale, videla jednu užasnu zloupotrebu medija i manipulaciju sadržajem, da sam još uvek pod utiskom šta sam gledala. Naime, na pinku je na crnom ekranu  pisalo "kako druge zemlje postupaju sa demonstrantima". To me je jako zainteresovalo pa sam odgledala taj sadržaj. Kreće video u kome se prikazuje dejstvo policije u Francuskoj na protestu žutih prsluka, u Kataloniji na protestu za otcepljenje i u Nemačkoj, neki protest u januaru ove godine, ne znam povod. Svuda policija lema, nema dileme, pedrecima, nogama, gaze demonstrante kolenima po vratu dok im stavljaju lisice isl. Prskaju demonstrante iz vodenih topova, i prskaju ih suzavcem iz spreja, ne bombama. Na kraju prikazuju letošnje demonstracije kod nas (tada sam već očekivala da prikažu kako naši policajci dele ruže ispred skupštine). Dakle, prikazuju samo i isključivo demonstrante koji bacaju ograde na kordon ispred skupštine, zatim onaj momenat kada bacaju molotovljeve koktele ka policiji i završavaju sa dve slike, kordon zbijenih policajaca koji se povlači unutra u skušpštinu i slika iz bolnice gde leži jedan pandur sa polomljenom nogom. Završava se sa "naša policija ne bije".  

Još uvek mi je mučno kada se setim tog videa. 

Znači, jebem mater onome ko ga je smislio, onome ko ga je montirao i celom jebenom pinku i njegovom govnjivom vlasniku

• +1 4
Posted

Mislim da sam isto to video na b92, komentarisao sam negde već... :ph34r:

Posted

išlo juče na Bedi92. Oni su bukvalno postali Pink92

Posted

Propaganda deluje, nažalost. Čuo sam u prolazu par komentara u stilu ''da sam ja vlast mlatio bih opoziciju''. RTS 1996 flešbek.

• +1 2
Posted

Taj snimak je "procirkulisao" medijima koji su "na vezi".
Jedan kolega mi je reka da je na pitanje :

Šta je ovo? Ko je autor? Samo dobio odgovot: ćuti i pusti, i ne postavljaj suvišna pitanja.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Stari smo mi beskičmenjaci. 

• +1 1
Posted (edited)
On 7.10.2020. at 14:19, Arkadija said:

Danas sam, vreteći kanale, videla jednu užasnu zloupotrebu medija i manipulaciju sadržajem, da sam još uvek pod utiskom šta sam gledala. Naime, na pinku je na crnom ekranu  pisalo "kako druge zemlje postupaju sa demonstrantima". To me je jako zainteresovalo pa sam odgledala taj sadržaj. Kreće video u kome se prikazuje dejstvo policije u Francuskoj na protestu žutih prsluka, u Kataloniji na protestu za otcepljenje i u Nemačkoj, neki protest u januaru ove godine, ne znam povod. Svuda policija lema, nema dileme, pedrecima, nogama, gaze demonstrante kolenima po vratu dok im stavljaju lisice isl. Prskaju demonstrante iz vodenih topova, i prskaju ih suzavcem iz spreja, ne bombama. Na kraju prikazuju letošnje demonstracije kod nas (tada sam već očekivala da prikažu kako naši policajci dele ruže ispred skupštine). Dakle, prikazuju samo i isključivo demonstrante koji bacaju ograde na kordon ispred skupštine, zatim onaj momenat kada bacaju molotovljeve koktele ka policiji i završavaju sa dve slike, kordon zbijenih policajaca koji se povlači unutra u skušpštinu i slika iz bolnice gde leži jedan pandur sa polomljenom nogom. Završava se sa "naša policija ne bije".  

Još uvek mi je mučno kada se setim tog videa. 

Znači, jebem mater onome ko ga je smislio, onome ko ga je montirao i celom jebenom pinku i njegovom govnjivom vlasniku

Neka zatezu, vise ca da boli kada ljosnu. Na zalost, nece proci mirno kao peti oktobar, ali ce im se ta sila kojom masu obiti o glavu.

Eno im Rumunije i Ukraine, neka uce na primeru.

U jednu stvar sam siguran: pink ce postojati samo do smene vlasti, novu nece preziveti.

Edited by Caligula
Posted
15 hours ago, Caligula said:

U jednu stvar sam siguran: pink ce postojati samo do smene vlasti, novu nece preziveti.

U pravu si...zvace se Red ili Blue ili Roze.. Pink kao takav nece postojati... pitaj Canka on to najbolje zna...mozda i otpeva nesto uz klavir

Posted
On 10.10.2020. at 17:14, msv said:

e pogledao sam ovo, ruku na srce, nije vest, fotka koja ništa specijalno ne govori o situaciji

Posted (edited)

mislim realno koga briga. nije ni te shto daju pare za to djubre, bog zna da li i primete problem.

ni bori drljachi ne chini mnogo :(

Edited by gospa buba
  • 2 weeks later...
Posted

Junajted grupa kupila radio-stanice od Krdžića?