pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Zajebavas se ti, ali sam vazda bio lakmus Za budale Kad ti kazem, nije coek iz te price
darling Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kad bi mogao dva sata da budem nevidljiv ja bi odabro da to bude u nedelju i da budem u prostoriji u kojoj šizoje gleda utisak nervni slom u najavi, a ja gledam a zamisli da ga u celoj emisiji ne pomene niti jednom, ono ni u prilogu, nigde, nista, ni rec o vucicu, kao da ne postoji. koji bi to tek nervni slom bio
James Marshall Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 I on kod nje? Doduše već je bio kod Jugoslava, biće to jedan solidan circle jerk, doduše, ograničen No bolje i to nego circle jerk sastavljen od Krla, Drecuna i Lazanskog
svashtabezneshto Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 (edited) sad u nedelju? 31.3? ja ne znam šta im je teško da stave datume, ide najava 'u aprlu na novoj slobodnoj televiziji'. bogovi marketinga Edited March 26, 2019 by svashtabezneshto
mraki Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 (edited) Mislim da sledeće nedelje startuju, tako negde pisalo. Edit: preduhitri me renne, verujem da je on bolje upućen. Edited March 26, 2019 by mraki
stoka Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Društvo se ozbiljno deli, a mediji prednjače u tome ... Na N1 jedan krug gostiju, na pinku i ostalim kanalima drugi krug ljudi, mogu se tačno poimence nabrojati ... I kao što smo najavili, imaće Olja i Ivan Ivanović veliki problem oko gostiju. S obzirom da je regionalna TV, menadžment će u jednom trenutku pritisnuti Iveka da počne da zove goste iz "regiona" tipa Petar Grašo i Hadžihafizbegović, i tu će krenuti prve nesuglasice ...
kud u maglu Simoviću Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 (edited) pa neće raditi na n1 nova (s) nije regionalni kanal, imaju u hr telku al oni nisu ni u kakvoj vezi a to da će zvati glumce iz serija koje emituje nova. to je sasvim sigurno jel to ivan najavio olju, ili je pretpostavka? sad video da je najavio Edited March 26, 2019 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts