Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

nije srbija, ali se tiče i srbije

u CG izbaciji Novu iz telekoma i merenja, preko noći, bez najave

2019-03-20.jpg

1 hour ago, Haralampije said:

Ta razlicitost ce biti osebujna :fantom: recimo za prvu emisiju Dacic,Vulin i Marijan Risticevic

Capture.PNG

Šešelj, Čeda, Djuka

33 minutes ago, mraki said:

Šešelj, Čeda, Djuka

to je vec cetvroro - Seselj sa onim alienom u stomaku se racuna kao 2!

Pogodih 2 od 3. :dry:

Kretenska emisija ...

Jbt, Čeda i Šešelj sani po sebi garantuju cirkus i spektakl, ali koncept emisije djeluje kao težak promašaj, kako li će tek dosadno biti kad budu neki krš gosti... Pored svih ćirilica i ostalih jutarnjih programa, ne vidim smisao ovoga, sa sve tupavom Vericom

Pa da se pokrije dolazeci Utisak u istom terminu i sa istim konceptom.

2 minutes ago, Friend said:

Apsolutno, to je i jedini cilj ove emisije. Sa sve nameštenim uključenjima gledalaca. A sledeće emisije garantovano ugošćuju trio istomišljenika, Čeda je bio samo incident ...

gledala sam desetak minuta. pa ovo je prekopiran utisak nedelje sa sve ovom tužnom amerikanom u pozadini. čeda krenuo da govori, moj utisak za ovu nedelju... a ova ga ispravlja, objava! :lol:

15 minutes ago, Friend said:

A kao da će neko ko bi inače gledao UN odlučio da ne gleda da bi gledao Vericu Bradić i njene goste. 

Ovo više djeluje kao proizvodnja materijala za jutarnji ponedjeljkom i objave Pink vijesti, ono, Kontravizija za ljude preko 10 godina i isto toliko IQ. 

9 minutes ago, slepa živana said:

gledala sam desetak minuta. pa ovo je prekopiran utisak nedelje sa sve ovom tužnom amerikanom u pozadini. čeda krenuo da govori, moj utisak za ovu nedelju... a ova ga ispravlja, objava! :lol:

:laugh:

aliekspres utisak nedelje, sa isto takvom opozicijom.

Edited by Кристофер Лумумбо

15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

:laugh:

aliekspres utisak nedelje

:lolol:

22 minutes ago, James Marshall said:

A kao da će neko ko bi inače gledao UN odlučio da ne gleda da bi gledao Vericu Bradić i njene goste. 

Ovo više djeluje kao proizvodnja materijala za jutarnji ponedjeljkom i objave Pink vijesti, ono, Kontravizija za ljude preko 10 godina i isto toliko IQ. 

Poenta je da "spreči" da neko ko troši pink zaluta na UN. Sad ne treba, ima "na istom kanalu isto to" ...

u sbb nova na broju dva

:lolol:

Hoće opet Radoš Bajić da piše tužna pisma? :rolf: