Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Svaka cast :)

Preko koga je narucivao delove? Meni trebaju neki kablovi za moj LG.

Meni u servisu nisu uspeli da provale kvar da bih ja kuci prilicno slucajno provalio da je problem u snopu zica izmedju power i main borda. Verovatno se izolacija na nekoj istopila pa pravi spoj.

nije mi rekao od koga tacno je narucio delove, samo lakonski rece da je cekao da dodju iz kine. stalno mislim, kako su srecni ljudi koji su pametni i tehnicki obrazovani pa mogu samo da dijagnostikuju kvar, nista kao alat&zanat

nego, jeste da nema veze za televizorima ali sta se desava sa vodovodnim instalacijama u tvojoj zgradi, osim ako nisam pomesao nikove, zapamtio sam da si pisao o tom problemu i mukama sa majstorima infostana

Posted

Nisi pomesao. Sve po starom a ovi iz gradskom stambenog i dalje zezaju. Nista novo kad sa njima imas posla al na kraju cu isterati kao i uvek do sada.

Posted

Nisi pomesao. Sve po starom a ovi iz gradskom stambenog i dalje zezaju. Nista novo kad sa njima imas posla al na kraju cu isterati kao i uvek do sada.

ma koji sam ja dramoser, toliko kukumavcio zbog pokvarenog tv-a a da sam imao problem kao ti u zgradi sa vodovodnim instalacijama i majstorima koji mi buse zidove pa ako ubodu pravo mesto - ubodu, mislim da bih dobio mozdani udar od nerviranja

Posted

Srecom bar imam iole pristojan pritisak u kuci. Ova situacija opterecuje za sve pare al se trudim da se sto manje jedim jer od toga slaba vajda.

Posted

uh. sta da kazem osim da ti pozelim da se to vec resi i da skines bedu infostan majstora sa vrata

• 2 weeks later...
Posted

Nadjoh matori Shiljalis 401 DE ako nekog ovde zanima ta starujdija s pocetka 79tih nek se javi na pm.

• 3 weeks later...
Posted

Šta da uzmem od 32 inča, da je u rangu cene oko 30 hiljada RSD ? Ne mora da bude posebno nabudžen, samo da je best buy odnos cene i kvaliteta.

Posted

Није битан, за кеву је ТВ, она смарт функције неће користити, већ само промену канала и јачину звука.

Хвала на савету, прошли пут сам га послушао, и нисам се преварио.

Posted (edited)

Lg ili Samsung svakako.Moguce da bi trebalo dodati jos 5-6 hiljada za full hd ako je uopste bitan.

Edited by katamaran
Posted

Није битан, за кеву је ТВ, она смарт функције неће користити, већ само промену канала и јачину звука.

Хвала на савету, прошли пут сам га послушао, и нисам се преварио.

Onda je to to :)

Posted (edited)

Uzeo ja pre neki dan ovaj sto je rene preporucio (LF model, ovogodisnji, posto LB vise nema), super je i sve to ali kosta 300e sa postarinom kod onog Mikija kod kojeg svi odavde uzimamo. Ne uklapa se bas u 30ak hiljada dindzi  :D

Edited by Zli Gli
Posted

Ko je skoro kupovao tv kod madjara i zadovoljan je uslugom nek mi pusti info na pm. Fala unapred.

Posted

Automobil, televizor, Diznilend... Tačno se vidi, skoro oženjen. ^_^