Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Reciii :misko: Daj mu par dana da udješ u štoš i pitaćeš se kako si ikad živeo bez toga. :) Mada je plex generalno dosta user friendly
Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 ne znam šta si pričao da plex ne valja na lg-ovima. radi besprekorno
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Zapravo sam bio jako precizan Ma super ako sve radi kako treba, ali opšti društveni konsenzus je da jedina korisna aplikacija za smart televizore u istoriji smart televizora - prosto mnogo bolje šljaka na samsungu!
renne Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Najbitnija app je realno plex, a kumara mi kaže da je to na lg-u sranje
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Tu se očigledno pozivam na kumovsku -_- i takođe valja dodati -
Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 dobro radi u usta ga jebem škrbava još ako može da se promeni font subtitla, lično ću da dostavim kafu na ruxinovu adresu
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Misliš baš font? Ili te zajebavaju srpska slova? Na to uvek zaboravim zato što odavno korisitm engleske titlove (autentičnosti radi), ali pročačkaću malo, ima sigurno neki plugin.... Inače koliko se sećam meni sa hrvatskim titlovima radilo č, đ, š i to, ali ne i na srpskim. Go figure. Neka smaračina sa encodingom Edited November 4, 2016 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Na samsungu () ima da se bira između tri fonta, u opcijama klijenta na tv-u. Ne znam kako je na inferiornim korejskim mašinama. A ako te zajebavaju đ, š, ć i ostala sranja javi, mislim da sam našao plugin za to.
katamaran Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Ako je lg master race sigurno moze. Za Samsung vec nisam siguran A ako te zajebavaju đ, š, ć i ostala sranja javi, mislim da sam našao plugin za to. Samo promeni code page Edited November 4, 2016 by katamaran
Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Ako je lg master race sigurno moze. Za Samsung vec nisam siguran kako? e da. da li ima foru da automatski učitava titl sa neta? vidim da se može povezati sa opensubtitles Edited November 4, 2016 by Ravanelli
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 e da. da li ima foru da automatski učitava titl sa neta? vidim da se može povezati sa opensubtitles Ima plugin. Zove se subzero subtitles i možeš da podesis i koje jezike da skida i sve. Pojuri sam ili me sačekaj koji minut, samo da odradim nešto pa se javim
katamaran Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Isto ko kad gledas sa flesa. Kod mene q meny pa set video playback tu imas kodnu stranicu za nasa slova, boju, velicinu i sinhronizaciju titla Edited November 4, 2016 by katamaran
Recommended Posts