Jump to content
IGNORED

PPP mali pijac...

yolo

Recommended Posts

Posted

Sečene lubenice na krišku su za izbegavanje u širokom luku

purkva?

Posted

Polutka je idealna, taman stane u frižider, a možeš da izbegneš onaj žuti deo koji je ležao na zemlji.

Posted

purkva?

Zato što lubenice niko ne pere. Pored toga, noževi kojima seku lubenicu su diskutabilne čistoće.

Posted

Zato što lubenice niko ne pere. Pored toga, noževi kojima seku lubenicu su diskutabilne čistoće.

to je sve nebitno, jer dok prljavi noz jos vise uprljan prljavom lubenicom stigne do jestivog dela, prodje kroz debelu, cvrstu, vlaznu koru, prirodni deterdzent, dezinfekciono sredstvo takoreci. 

Posted

mislim da helloween spada u ono gradjanstvo koje drzi zelenu salatu sat vremena u deterdzentu za povrce, poznam neke takve

Posted

hoces da kazes da sam ja neka strokavusa!?  :mad:

Posted

nisam siguran da je problem higijenske prirode

Posted

mislim da helloween spada u ono gradjanstvo koje drzi zelenu salatu sat vremena u deterdzentu za povrce, poznam neke takve

u čemu?

Posted

ima da se kupi po ovim novim radnjama sa povrcem, poslednji put opazeno u piljarnici na uglu njegoseve i knjeginje zorke

Posted

dobro to zanima ove što jedu povrće

ali zašto pere pomorandže  :lolol:

Posted

da renda koru, al tu ni deterdzent ne pomaze  :fantom:

Posted

Osim toga ne sme ni sa pesticidima naglo prekinuti...

Posted

nisam siguran da je problem higijenske prirode

:lolol:

Posted

Prosle godine je ovde u sezoni bostana neko iznosio onespokojavajuce price o tome cime se sve navodnjava u fazi zrenja, ne bih se sto posto zakleo ali sam upamtio nesto sto ima veze sa

fekalijama