July 26, 20168 yr Polutka je idealna, taman stane u frižider, a možeš da izbegneš onaj žuti deo koji je ležao na zemlji.
July 26, 20168 yr purkva? Zato što lubenice niko ne pere. Pored toga, noževi kojima seku lubenicu su diskutabilne čistoće.
July 26, 20168 yr Zato što lubenice niko ne pere. Pored toga, noževi kojima seku lubenicu su diskutabilne čistoće. to je sve nebitno, jer dok prljavi noz jos vise uprljan prljavom lubenicom stigne do jestivog dela, prodje kroz debelu, cvrstu, vlaznu koru, prirodni deterdzent, dezinfekciono sredstvo takoreci.
July 26, 20168 yr Author mislim da helloween spada u ono gradjanstvo koje drzi zelenu salatu sat vremena u deterdzentu za povrce, poznam neke takve
July 26, 20168 yr mislim da helloween spada u ono gradjanstvo koje drzi zelenu salatu sat vremena u deterdzentu za povrce, poznam neke takve u čemu?
July 26, 20168 yr Author ima da se kupi po ovim novim radnjama sa povrcem, poslednji put opazeno u piljarnici na uglu njegoseve i knjeginje zorke
July 26, 20168 yr Author Prosle godine je ovde u sezoni bostana neko iznosio onespokojavajuce price o tome cime se sve navodnjava u fazi zrenja, ne bih se sto posto zakleo ali sam upamtio nesto sto ima veze sa fekalijama