Jump to content

Pomoć azilantima - PPP akcija

Featured Replies

Pravi ste zmajovi, šibajte pbp.

super ste!

Grunf ima neko veliko novo auto. Bas je lepo.

• Author

Pomoc predata bez gubitaka, detaljan izvestaj sledi kasnije. Za sada, hvala svima!

Bravo

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

maločas sam ušao u kuću.

video sam azilante uz put po bogovađi, upoznao ih u kući gde se skupljaju. treba prebiti usranom motkom ovdašnju gamad koja se pojavljivala po medijima. posebna priča su dve žene koje brinu o njima i uslovi u kojima to čine. njima :Hail::wub::Hail:

daba i grumf će da napišu detaljnije o tome šta tamo treba, mislim da i dalje treba da se prsimo koliko možemo. možda više u novcu kako bi se kupovale tekuće potrepštine uključujući i hranu.

tako.....

Bravo i hvala svima koji su ucestvovali

Dajte nešto, nestrpljivi smo :)

• Author

Ljudi prastajte mi, nisam uopste dva dana bio pored necega na cemu mogu da okacim par slika i da kucam dug post! Sve sto smo odneli ide u ruke sumskih azilanata, za to ce se pobrinuti divna gospodja Olgica koju cete uskoro i videti na fotki. Nismo ovoga puta isli do formalnog azila jer oni realno sad imaju sve sto im treba, a azilanti iz Sudana, Eritreje i druhih mesta su nam ovog puta bez frke i gungule pomogli da premestimo stvari na bezbedno mesto odakle ce moci da se distribuiraju kako treba.

Pisacu jos detaljnije!

:)

hvala ekspediciji i hvala fins fleetu što je posredovao. forum car. :)

svaka čast svima koji su donirali i pomogli

BgOmbtKCMAAB2s1.png

:lolol: :lolol: :lolol:

• Author

Joj ja vam još dugujem slike, bem me senilna. Stay tuned, kačim kad dođem kući