MayDay Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Grunf ima neko veliko novo auto. Bas je lepo.
Аврам Гојић Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Pomoc predata bez gubitaka, detaljan izvestaj sledi kasnije. Za sada, hvala svima!
đorđe geprat Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 maločas sam ušao u kuću. video sam azilante uz put po bogovađi, upoznao ih u kući gde se skupljaju. treba prebiti usranom motkom ovdašnju gamad koja se pojavljivala po medijima. posebna priča su dve žene koje brinu o njima i uslovi u kojima to čine. njima daba i grumf će da napišu detaljnije o tome šta tamo treba, mislim da i dalje treba da se prsimo koliko možemo. možda više u novcu kako bi se kupovale tekuće potrepštine uključujući i hranu. tako.....
Greek Freak Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Bravo i hvala svima koji su ucestvovali
Аврам Гојић Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Ljudi prastajte mi, nisam uopste dva dana bio pored necega na cemu mogu da okacim par slika i da kucam dug post! Sve sto smo odneli ide u ruke sumskih azilanata, za to ce se pobrinuti divna gospodja Olgica koju cete uskoro i videti na fotki. Nismo ovoga puta isli do formalnog azila jer oni realno sad imaju sve sto im treba, a azilanti iz Sudana, Eritreje i druhih mesta su nam ovog puta bez frke i gungule pomogli da premestimo stvari na bezbedno mesto odakle ce moci da se distribuiraju kako treba. Pisacu jos detaljnije!
Joshua Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 hvala ekspediciji i hvala fins fleetu što je posredovao. forum car. :)
smorenko Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 svaka čast svima koji su donirali i pomogli
Аврам Гојић Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Joj ja vam još dugujem slike, bem me senilna. Stay tuned, kačim kad dođem kući
Recommended Posts