Jump to content
IGNORED

Pomoć azilantima - PPP akcija

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Sutra kompletiramo ceo plan!

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

81

• yolo

23

• giuseppe

17

• đorđe geprat

13

Posted

Dragi moji, kontaktirao sam Bogovađu i saznao sledeće stvari: pre par dana došlo je do "smene straže" u šumama kraj Bogovađe, jedna grupa je proterana, a druga je došla, i trenutno pedesetak ljudi, od reda muškaraca koliko sam shvatio (to ću još proveriti), ima partizanski smeštaj. Žena iz objekta "Japanski cvet" koja volonterski brine o azilantima kaže da su njima potrebne sledeće stvari: donji veš, hrana u konzervama, brijači, sapuni, šamponi i druge dnevne potrebe. Sada smo iskusniji i pametniji nego prošli put, i sporazumeo sam se sa ženom, koja im i inače daje te potrepštine na malo, da ona to stavi pod ključ i deli im po potrebi.... 

Na osnovu podataka koje sam dobio, zaključujem da celokupnu pomoć treba koncentrisati na šumske azilante.

Sutra uveče idemo u šoping, a u subotu nosimo.

Posted

Novi update: ukupna novčana pomoć koju imamo na raspolaganju iznosi 76.000 dinara, što je sjajno i omogućiće veliku kupovinu. Javili su nam šta je najpotrebnije, gospođa koja radi sa šumskim azilantima nam je rekla da su im potrebni i kafetini i andoli, eventualno neka boca joda i slična elementarna medicina..

Posted

Meni komšije donose stvari. Neki su doneli baš super stvari, a neki onako. Da ja sortiram ili sve da vam sutra utovarim?

Posted (edited)

Erm...kad sutra kad idemo u zoru ranu? mislis da svrnemo po stvari, ti si na Banovom brdu, ako se ne varam?

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Pa da. Rekao mi Grunf da ćete svratiti. Ili on večeras.

Posted

A, ok, pa dogovori se sa njime onda :)

Posted

Sortiraj, ali ne moras se mnogo muciti, posto necemo davati licno azilantima, vec zeni koja se tamo brine o njima i brinuce se da svako dobije sta mu treba.

Dakle uzmes kesu, stavis dzemper, kaput i duks, i napises na papir "Dzemper, muski kaput, duks", i papir zalepis na kesu da se odmah zna sta je u njoj.

Posted

OK. Sačekajmo još malo da prodje radno vreme, da vidim šta će još da stigne.

Zvaću Grunfa malo kasnije.

Posted

ja nisam sortirao. tj. nisam zapisao sta je. ako vam treba ta info, mogu da je napisem, i onda da se zalepi naknadno. malopre sam se nasao sa djordjem. 

Posted

Hajde molim te!

Posalji na onaj mail

Posted

Krecemo polako...Svota je u poslednjem trenutku porasla na 88.000 dinara, potrosili smo sve osim 7.000, aj neka to bude seme sledece akcije. Nakupovali smo svasta, i racunam da cemo do podne obaviti posao. Detalji slede, stay tuned.

Posted

Opet, pbp! Držimo fige da je Dali u nekoj srećnijoj zemlji.