April Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 :Hail:Proud to be PPP.Proud to be PPP!Sad sam se vratio sa službenog i uživam dok vas čitam. Sledeću turu ja vozim.
đorđe geprat Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 šta ima novo po ovom pitanju? ja sam spreman.
Аврам Гојић Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Bas gledam datume i razmisljam. Kraj januara mi deluje kao realan termin, tipa za dve nedelje...Dogovoricemo se o datumu u narednih par dana pa da nastavimo!
hoffnung Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 takodje bih se prikljucio novcano. nemam puno, ali kapiram kada svako da malo, da moze da se skupi. sto se tice stvari - nemam.
banatjanin Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 računajte na mene. imam nešto stvari i hoću da uletim nešto novca, u Indyjevo i moje ime.
Аврам Гојић Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Dragi moji, početak nastavka akcije se sa kraja januara, koji je tu iza ćoška, pomera za početak februara, usled objektivnih okolnosti. Ovo praktično znači da ćemo početkom sledeće nedelje raspisati novi forumski poziv za solidarnost. Ovog puta pomoć će biti preciznija i bolje fokusirana, jer ćemo pre polaska imati više informacija o stanju na terenu.
đorđe geprat Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 u subotu sam u beogradu i na raspolaganju.
Аврам Гојић Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Sutra pada dogovor o svemu, samo da vidim neke svoje rasporede aktivnosti :) subota pred nama nazalost nije moguca sto se mene tice, realnije je da ce biti ona posle...
MayDay Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ja ću biti tu, pa bih da pomognem. U onu tamo subotu dajem tati godinu dana, pa ako baš mora tada, samo ću doneti neke stvari.
đorđe geprat Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Sutra pada dogovor o svemu, samo da vidim neke svoje rasporede aktivnosti :) subota pred nama nazalost nije moguca sto se mene tice, realnije je da ce biti ona posle...nesporazum. od subote pa na dalje sam u beogradu. dan mi je nebitan. kad god.
Greek Freak Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=28&nav_category=12&nav_id=805283Bilo bi dobro da, ako je moguce, ne cekamo sledecu nedelju.
Аврам Гојић Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 dzizs. hajmo mi krenuti. molim forumase da od sutra pocnu da salju ponude. tehnicki ipak nece biti moguce ici tokom predstojeceg vikenda, jer tri dana nisu dovoljna da se skupi i klasira pomoc..no, to ne znači da ne treba da počnemo što je pre mogućeotvoriću mail za ponude i malo kasnije staviti adresu. prioriteti: novčana pomoć, potom zimska odeća i obuća (naročito obuća), ćebad, vreće za spavanje i slične tople stvari. na PPP kontu trenutno je 34.000 dinara.ponavljam: otvoriću mail. ne šaljite ništa na PM, prespor je board.
Recommended Posts