Frank Pembleton Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Just now, renne said: ali šta će on uopšte tamo Ma ajde imaju oni njega sta da pitaju, ali sta ce sa Zelenovicem?
Milosh76 Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 (edited) Ne pada vam u oci da je prakticno 2-3 covek u Srbiji najavio da ce doci na N1? Jedan od glavnih skotova SNS "prekida' bojkot N1... Bizona ne racunam, on je govedo Edited May 21, 2020 by Milosh76
Frank Pembleton Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Ne pada vam u oci da je prakticno 2-3 covek u Srbiji najavio da ce doci na N1? Jedan od glavnih skotova SNS "prekida' bojkot N1... Bizona ne racunam, on je govedoDaleko je on od te pozicije, pogotovo u SNS.Veća je verovatnoća da ima ideju da "primi metak za šefa" (tj. da tako to prikaže) i da malo digne "vidljivost".Jer on realno, ne mora da učestvuje u ovim izbornim aktivnostima, pa eto da se jedno nedelju dana priča o njemu.Fino su i izabrali emisiju i voditelje i drugog gosta...Biće materijala za UN svakako... ... Shiit has hit the fan...
radisa Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 25 minutes ago, Frank Pembleton said: Biće materijala za UN svakako... ... Shiit has hit the fan... Šteta što Ivanović snima danas emisuju... :( Cenim da se on najviše raduje ovom gostovanju Vesića, samo je šteta što će morati da čeka nedelju dana da se oglasi...
keitel Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Ne znam uopšte čemu služi bilo kakav pokušaj dijaloga sa tom žgadijom. Eventualno ta priča oko frekvencije je jedino što mi pada na pamet.
đorđe geprat Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 nema priče sa tom žgadijom sve dok prvi Žgad u tet a tet razgovoru (naglašavam razgovoru) sa ćosićem ne raščisti sa stavom o "plaćeničkoj luksemburškoj TV pod upravom đilasa i šolaka" posle toga moglo bi da bude prihvatljiva pojava žgadije na N1 uz momentalni prekid emisije ako počnu sa onim viđenim u upitniku i slično.
Frank Pembleton Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Opa Vesić je šef izbornog štaba izgleda... ... Shiit has hit the fan...
slepa živana Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 ovo je katastrofa. davati im ovakav prostor da nas jebu u mozak stvarno nije uredu.
Jumanji Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 A jos mi je veci problem sto nemaji neke grlatije od njih ili zasto mu ne iskljuce mikrofon dok Zelenovic prica, novinar postavlja pitanja. Znaju sa kim imaju posla. Cisto izivaljavanje.
Frank Pembleton Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 4 minutes ago, Jumanji said: A jos mi je veci problem sto nemaji neke grlatije od njih ili zasto mu ne iskljuce mikrofon dok Zelenovic prica, novinar postavlja pitanja. Znaju sa kim imaju posla. Cisto izivaljavanje. Nema ko da iskljuci mikrofon....
Jumanji Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 "A dobili novac iz budzeta i Politika, evo danas objavili intervju sa nekim iz DSa, pa Novosti..."
Recommended Posts