Frank Pembleton Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 U CG SBB kupuje najveće operatere van telekoma Poslato sa WC šolje by BVK
archi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Jutarnji program ili tako nešto i neka cica čita vesti onako mrko, strogo - Blade runner replikant fazon. Nije mi prijalo onako, uz sendvič. Šteta što nije Tv5 fazon, ili Tv Espanja fazon. Tamo su sve fine cice. Opuštene. Dakle, gledam N1, ako su voditeljke direktno Španjolke, Francuskinje ili Rai uno cice. Da.
Yoda Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Gde bre, Minja (i jos neka?) su zonska liga replikantstva. Da se podsetimo...
archi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mislio sam na replikantstvo u onom najgorem, hladno-robotskom smislu. Ne u ovom najboljem - Sean Young smislu. :)
Hamlet Strašni Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 priča o lš prebačena na topik o kablovskoj televizijihttp://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=2743
stena Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Svi mediji u Srbiji, izuzev dva do tri osrednja sajta, su proputinističke orijentacije. Nadam se, da je sada i nas 12% natovaca, dobilo svoju televiziju. Prvi utisci su dobri, s tim da svetsku scenu ne pokrivaju na nivou, na kom sam očekivao. Oskudno je i svodi se na agencijske vesti, što je u principu jako loše. Nadam se da će se popraviti, a možda im je fokus jednostavno na domaćoj politici. Objektivni su i profesionalni. Toliko se za sada može reći.
archi Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Mislim da bi bilo oke da osim N1, koji je nekakav CNN, bude i nekakav BBC, BBC prime, TV Espana, Rai Uno..., i da vremenom, to budu programi. Dakle, programska šema bez domaćih televizija: Pinka i svih ostalih ekipa. Jednostavno, više Rai Una - više zezanja, više San Rema, više Mediterana. Posebno, više Teve Espanja. Španski narodni jezik opušta, poziva na cicost, mami na start, izbacuje drona iz vugle, ne dopušta zatrovanos i fijaskos domaće uređivačke misli. Da pogledamo: Da ne govorimo o južnoameričkim televizijama. Da pogledamo:
akibono Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Aman šta ovi izigravaju cirkus u izbornoj noći, te VIP Klub, te Njuz Bar, te N Studio,.... a i razočaran sam vrlo što nisu nabavili čuvenu hologramsku CNN tehnologiju pa da im Ivo, Kolinda i Tupak igraju u studiju :( Prvi grafikon sa službenim rezultatima je bio po 50% za svakog od 4 kandidata :D
Frank Pembleton Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Krenulo se siroko sa jakim parolama...a sad kad je doslo da se pokaze...trt...
stoka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Dobar je N1, onako, pitko, kad čovek radi nešto pa da povremeno oslušne ili baci pogled. Tu je Minja Miletić u tesnoj haljini u jutarnjem programu i Joca Štetin kao izveštač. Šta će ti više?
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) minju miletić sam izgustirao pre 15 godina edit joca je šećer Edited December 29, 2014 by kud u maglu Simoviću
đorđe geprat Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 večeras sam gledaonešto sa ćosićem, notarem i advokatom. kako taj čovek upada u reč, kako reklame i najave kasapeemisiju. N1 verovatno ide na jug liste kanala, među palme, skajeve i hepije. ipak, ne. ostali su pri vrhu. ili su se popravili ili sam se ja navikao. radije gledam njih nego javnu kuću dok gustiram jutarnju kafu.
Recommended Posts