Ravanelli Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Gledam opet, ovo kada Ida i cure pevaju je bas lijepo. I Ida je stvarno super Drugar imao garage punk bend u ns i negde na putu upoznao Idu koja je vodila muzicku emisiju na hrtu sa top listom. Dao joj neki bezveze video i ova ga drzala na top listi mesecima. Na koncertima uvek pola ljudi bilo prijatelji benda i rodbina, al su zato bili poznati u Hrvatskoj
pt 2.0 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Valjalo bi pogledati ovo što od 20h ide na N1 (na EON TV dato pod CNN Global Info) - CORONAVIRUS...
mraki Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) Oni su čini mi se dosta saradjivali, mislim da je WM radio N1 portal i aplikacije. Edited April 15, 2020 by mraki
jorma shparga Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Zezelj bese Vesiceva desna ruka u Zvezdi (KK)? ko bi rekao da od tako divnog mladica moze da postane ovakvo govno
Frank Pembleton Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Oni su čini mi se dosta saradjivali, mislim da je WM radio N1 portal i aplikacije. Mislim da jeste, pa da im je u onom skandalu oko čitanja mejlova neko napomenuo to.... ... Shiit has hit the fan...
Mark Rothko Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 2 hours ago, mraki said: Oni su čini mi se dosta saradjivali, mislim da je WM radio N1 portal i aplikacije. Nisam neki Ćosićev fan, ali nakačili im se idioti...
gospa buba Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 chekaj to onaj borac protiv seksistichkog terorisanja dkt? isti taj, shto se izvinjavao puzeci?
msv Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) N1 Studio Live, dnevni program sa uključenjima reportera (12-14h), koji je Jugoslav Ćosić najavljivao još letos, startuje u sredu 22. aprila. Edited April 16, 2020 by msv
Frank Pembleton Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 N1 Studio Live, dnevni program sa uključenjima reportera (12-14h), koji je Jugoslav Ćosić najavljivao još letos, startuje u sredu 22. aprila.Kvalitetno produkciono samoubistvo.Oni nemaju nov sadržaj da ponude, vrteće iste goste kao i do sada, teško da imaju i novo ljudstvo koje će da radi to...More of the same... ... Shiit has hit the fan...
duda Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Bota sve sjajno govori večeras. Svaka čast. Bakljade negde provukao pored kristalne noći i lepo to obrazložio. Glavni zaključak je da opozicija MORA da bude jedinstvena pa šta god da odluči inače smo džaba krečili.
Frank Pembleton Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 1 hour ago, Jumanji said: Ccc Potpuno bezveze "uparivanje" ove dvojice... Ovaj govnar ce da proguta vreme Zelenovicu...
Recommended Posts