Spirit Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Zašto je ova novinarka ovako krivo posadjena? Nije samo jedan frejm, ceo intervju je bila ovako kriva
gospa buba Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 mozda joj je otpao tochkic na stolici, to je uvek problem
mraki Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 4 minutes ago, Spirit said: Zašto je ova novinarka ovako krivo posadjena? Nije samo jedan frejm, ceo intervju je bila ovako kriva
Spirit Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Pa dobro, Brnaba govori i telom. Ne znam šta nam devojka sa N1 poručuje u tom smislu. Ili je gospa buba u pravu, beningno skroz
gospa buba Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 15 minutes ago, Spirit said: Pa dobro, Brnaba govori i telom. Ne znam šta nam devojka sa N1 poručuje u tom smislu. Ili je gospa buba u pravu, beningno skroz sedela sam nedelju dana na stolici bez tochkica. dosta zahtevna delatnost. posle podmetnula bash debelu knjigu.
Ravanelli Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 (edited) meni je ovo on point generalno me drka ta upotreba n1 u obračunu sa prvo rtsom, a sada sa telekomom nekada se uhvatim da se nerviram koliko cepaju dlaku i traže priču gde je nema, al samo da je kontra vlasti Edited March 30, 2020 by Ravanelli
Anonymous Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Danas im je vest dana da UG donira. Sajt im sve više liči na oglasnu tablu, sve teže je naći krštenu vest tamo.
Frank Pembleton Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Danas im je vest dana da UG donira. Sajt im sve više liči na oglasnu tablu, sve teže je naći krštenu vest tamo.Menađment preuzeo...Zajebi novinarstvo... ... Shiit has hit the fan...
salerokada Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 On 30.3.2020. at 23:06, Anonymous said: Danas im je vest dana da UG donira. Sajt im sve više liči na oglasnu tablu, sve teže je naći krštenu vest tamo. Ja sve više gledam preko kompa, pa odem na "najnovije". Tu je spisak vesti, pa mogu lepo da vidim šta ima za čitanje.
arkonada Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Meni koncepcija n1 u ovom sr**ju uopšte nije jasna...Čini mi se da bi se obradovali da što više ljudi oboli i umre, da ekonomske mere što gore prođu i tako, što gore to bolje, samo da ovi ispadnu što gori. Nisam za ovu vlast ali brate, stvarno ga preteruju, uhvate se nečega i drndaju dva dana pa sledeće i tako. Realno, ko veruje da u današnje doba kako god bilo lekar ima jednu masku za tri operacije, pa to nema ni u najsiromašnijim zemljama još gorim od nas, ovi tupani je uhapsili i to im došlo ko kec na deset...N sajtu n1, i najblaži komentar koji se ostavi da je malo drugačiji od njihove vesti nema šanse da se objavi. Moj otac od 80 godina koji užasno mrzi ovu vlast, samo gleda n1,novu i čita danas i on je prosto zatrovan mržnjom, žao mi bre. Najlošija infomisanost u okviru ove svetske krize je na n1 i za nas i za svet, objave brojke i onda šta sve ne valja..Pošto sada ne radim malo više gledam tv i , recimo, za mene al džazira ima mnogo bolje vesti. Pozdrav ljudi i svako dobro
salerokada Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Rekao bih da se se upecali na Vučićevu udicu. Svojom agresijom i napadima ih je naveo da uvek budu protiv njega, postalo je lično. I onda su refleksno nastavili sa tom strategijom i kada nema potrebe.
April Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Meni koncepcija n1 u ovom sr**ju uopšte nije jasna...Čini mi se da bi se obradovali da što više ljudi oboli i umre, da ekonomske mere što gore prođu i tako, što gore to bolje, samo da ovi ispadnu što gori. Nisam za ovu vlast ali brate, stvarno ga preteruju, uhvate se nečega i drndaju dva dana pa sledeće i tako. Realno, ko veruje da u današnje doba kako god bilo lekar ima jednu masku za tri operacije, pa to nema ni u najsiromašnijim zemljama još gorim od nas, ovi tupani je uhapsili i to im došlo ko kec na deset...N sajtu n1, i najblaži komentar koji se ostavi da je malo drugačiji od njihove vesti nema šanse da se objavi. Moj otac od 80 godina koji užasno mrzi ovu vlast, samo gleda n1,novu i čita danas i on je prosto zatrovan mržnjom, žao mi bre. Najlošija infomisanost u okviru ove svetske krize je na n1 i za nas i za svet, objave brojke i onda šta sve ne valja..Pošto sada ne radim malo više gledam tv i , recimo, za mene al džazira ima mnogo bolje vesti. Pozdrav ljudi i svako dobro+1000Tek iz ove perspektive vidimo koliko je moćan bio Radio B92.I najzadrtiji sps-ovci su ih slušali kad je počelo bombardovanje.Prosto, tamo je bila istina.Sent from fav toy
Recommended Posts