November 3, 201410 yr Prenose vesti Sportkluba, a spazih u par navrata i golf. Ovo sa golfom me bas iznenadilo. Bolje da su nas castili NFLom i NHLom. <_< CNN fazon, copy-paste bez uzimanja u obzir aspekta bilo kakve zainteresovanosti ljudi sa ovih prostora za golf. Mislim verovatno ih ima ali za to vec imaju Golf Klub. Sledeca novina u programu ocekujem da bude pregled novosti iz kriketa i jedrenja.
November 3, 201410 yr Pa prvi čovek SBB-a je veliki ljubitelj golfa, ima i neku funkciju u GSS i naravno da će da gura svoj hobi :)
November 3, 201410 yr +1 gledao one vest u 14. niđe veze. kao udruženje amatera. generalno sam skeptik sa tim konceptom mix vesti iz regiona. doduše pravi test će biti u prvoj kriznoj situaciji, kada će se videti od kakvog materijala su načinjeni.
November 3, 201410 yr news hour bi bio ok ili ce biti ok kada bude bilo bas top news da se popuni sat vremena. ovako mi bilo dobro dok nisu krenule vesti koje su vise hronika regiona nego bilo sta drugo. sad da li ce se to ikada desiti ne znam i ne verujem. sat vremena top produkcije je po meni mission impossible u srbiji narocito sa politicki ustrojenom televizijom koja ima granice slobode.
November 3, 201410 yr Sadržajno su sve bolji, ali tehnički ješ uvek vrlo tanki. U 19h su imali par baš glupih greški, a evo Majine reakcije na jednu Edited November 3, 201410 yr by dvb-t manijak
November 4, 201410 yr večeras sam gledaonešto sa ćosićem, notarem i advokatom. kako taj čovek upada u reč, kako reklame i najave kasapeemisiju. N1 verovatno ide na jug liste kanala, među palme, skajeve i hepije.
November 4, 201410 yr Za neke stvrai da, za druge ne. Dobili su sk onomad, to ime je "dosta" po dogovoru
November 4, 201410 yr Mozda mnogo pitam, jbg, ali zar nije interes N1 pre svega da se vide sto sire...? Kapiram da tu kinta i nije nepremostiv problem....