ducca Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Prenose vesti Sportkluba, a spazih u par navrata i golf. Ovo sa golfom me bas iznenadilo. Bolje da su nas castili NFLom i NHLom. <_< CNN fazon, copy-paste bez uzimanja u obzir aspekta bilo kakve zainteresovanosti ljudi sa ovih prostora za golf. Mislim verovatno ih ima ali za to vec imaju Golf Klub. Sledeca novina u programu ocekujem da bude pregled novosti iz kriketa i jedrenja.
copkillah Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Pa prvi čovek SBB-a je veliki ljubitelj golfa, ima i neku funkciju u GSS i naravno da će da gura svoj hobi :)
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 guraš svoj hobi, konkubinu. ne obećava.
yolo Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 manje mi je razocarenje ovaj b92 news hour nego N1
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 +1 gledao one vest u 14. niđe veze. kao udruženje amatera. generalno sam skeptik sa tim konceptom mix vesti iz regiona. doduše pravi test će biti u prvoj kriznoj situaciji, kada će se videti od kakvog materijala su načinjeni.
yolo Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 news hour bi bio ok ili ce biti ok kada bude bilo bas top news da se popuni sat vremena. ovako mi bilo dobro dok nisu krenule vesti koje su vise hronika regiona nego bilo sta drugo. sad da li ce se to ikada desiti ne znam i ne verujem. sat vremena top produkcije je po meni mission impossible u srbiji narocito sa politicki ustrojenom televizijom koja ima granice slobode.
dvb-t manijak Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Sadržajno su sve bolji, ali tehnički ješ uvek vrlo tanki. U 19h su imali par baš glupih greški, a evo Majine reakcije na jednu Edited November 3, 2014 by dvb-t manijak
đorđe geprat Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 večeras sam gledaonešto sa ćosićem, notarem i advokatom. kako taj čovek upada u reč, kako reklame i najave kasapeemisiju. N1 verovatno ide na jug liste kanala, među palme, skajeve i hepije.
Yoda Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Jel N1 od kabla samo na SBB i KDS zasad? Kad ce IPTV, Radijus vektor...
renne Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Za neke stvrai da, za druge ne. Dobili su sk onomad, to ime je "dosta" po dogovoru
Yoda Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mozda mnogo pitam, jbg, ali zar nije interes N1 pre svega da se vide sto sire...? Kapiram da tu kinta i nije nepremostiv problem....
renne Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nije kinta, princip. Daj arenu, dobićeš sk(n1) Nećeš, ne moraš
Yoda Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 neka, bolje ovako. Neka zadrzi arenu, ima N1 na netu.
Recommended Posts