Jump to content

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Reče Bota (i ostade živ) da njegov medijski tim nije radio ništa (kad je trebalo da demantuje neke stvari) i da je već tada radio za a. vučića :isuse:

Pa jbmti život kako ga nije sramota. Pa jel' sam ja trebalo da se bavim neaktivnošću tvog medijskog tima :ph34r:

Reče Bota (i ostade živ) da njegov medijski tim nije radio ništa (kad je trebalo da demantuje neke stvari) i da je već tada radio za a. vučića :isuse:
Pa jbmti život kako ga nije sramota. Pa jel' sam ja trebalo da se bavim neaktivnošću tvog medijskog tima [emoji185]
On mučenik nema kontrolu šta se priča a šta je bolje da prećuti...
Pa, šmekeru, i ako su te "izbušili", sam si kriv...

... Shiit has hit the fan...

Gde je Minja?

Trudna

čestitam

Hvala

:laugh:

:laugh:

:lolol:

Može i na prevodilačke bisere, ali me iznenadilo što je ovo na N1, smatrala sam da tamo nema ovakvih bisera.

Ide dokumentarac o Jerusalimu, i na pet mesta (u titlu): "torah", "čitanje toraha", "piše u torahu". 

16 minutes ago, Tihajeza said:

Može i na prevodilačke bisere, ali me iznenadilo što je ovo na N1, smatrala sam da tamo nema ovakvih bisera.

Ide dokumentarac o Jerusalimu, i na pet mesta (u titlu): "torah", "čitanje toraha", "piše u torahu". 

Nisam dovoljno verziran ali dosta zavisi i od toga koji je centar radio prevod...

24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nisam dovoljno verziran ali dosta zavisi i od toga koji je centar radio prevod...

Svakako se ne kaže "torah, toraha, torahu", na BSH jeziku/jezicima.

1 hour ago, Tihajeza said:

ima, losi prevodi su cesti i nerviraju.